Sa vorbim un pic despre iPhone 3G

Cred că toată lumea știe de faptul că dețin de anul trecut un iPhone 3G negru și mândru, ce-i drept, de 16 Gb, nu de 8 Gb, pe care îl au cei de la pcgarage în oferta de telefoane mobile Apple. L-am luat atunci după ce am stat să testez toate telefoanele cu touch-screen de la Orange Concept Store și am simțit diferența în viteza de reacție, modul în care se mișcă ecranul, senzația de atingere a aparatului, modul în care afișează paginile web(bine, mai puțin cele care sunt făcute în Flash, deocamdată).

Dincolo de orice specificații tehnice, iPhone 3G este combinația perfectă dintre telefon, laptop, mp3 player, PDA și GPS. Mă uit acum în urmă și încerc să îmi dau seama câte lucruri nu aș fi putut să fac daca nu mi-aș fi luat atunci iPhone-ul. Chiar dacă mulți îi critică bateria, am reușit performanța să fac live twittering timp de 4 ore, de la Zilele Biz, sau am reușit să filmez o zi îmtreagă la mare, anul trecut, pe plaja H2O.

Mai mult, iPhone 3G poate fi folosit cu succes ca unealtă de blogging, chiar și fără aplicația de WordPress, doar din browser. Te loghează ușor, poți să scrii pe tastatură cu ambele mâini și poți să urci poze. Așa am ajuns eu să scriu articole din metrou, pe ruta Nicolae Grigorescu – Unirii, când mai aveam câte un puseu de inspirație dis de dimineață, printre lecturatorii urbani subterani 🙂

Nu o să te plictisesc cu alte povești nemuritoare despre iPhone. Dacă vrei să citești mai multe, vezi categoria închinată lui.

*articol pentru concursul Review pentru un mar

One thought on “Sa vorbim un pic despre iPhone 3G”

  1. Pingback: Sa vorbim un pic despre iPhone 3G - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *