Fillr a fost desemnat castigator (edit)

Later edit: M-am săturat de discuția asta. Ambele echipe au jucat dubios. Conversație încheiată.

Later edit #2: Fillr a câștigat – ei au spamat mai puțin decât ăștialalți. Redeschid comentariile pentru doritori. Am avut dreptate.

Later edit #3: Și statistici de promovare Fillr – reach 144.000 de oameni.

Later edit #4: Ne-am distrat destul. Case closed.

Vă semnalez faptul că până azi, la ora 12, mai puteți ajuta niște dezvoltatori faini.

E vorba de Fillr. Este un joc descărcat de peste 17.500(!!) de utilizatori Nokia. Oare asta spune ceva despre joc?Faptul că este un joc atractiv, frumos şi original. Dacă nu era original oare ce îi făcea pe cei 17.500 de utilizatori să o descarce? Pe lângă asta, Fillr a primit și 5 review-uri de 5*.(update – puteți să vedeți aici recenziile vs. NightStand Music)

Au apărut zeci de articole pe bloguri, zeci, poate sute de tweeturi și, cu toate astea, un spammer poate să îi bată(cu doar 40 de descărcări, are un pic mai multe voturi decât Fillr).

De data asta avem șansa să îi ajutăm:

1. Dai click pe link-ul acesta
2. Click pe voteaza!” sub aplicaţia Fillr.
3. Introduceţi datele & click ok.
4. Introduceţi din nou datele & click ok.
5. Click pe mail/aplicaţia de mail.
6. Click pe mail-ul de confirmare.
7. Click pe link-ul din cadrul mail-ului de confirmare.
8. Gata, aţi votat pentru echipă ce merită să câştige.

Echipa Fillr vă mulțumește.

135 thoughts on “Fillr a fost desemnat castigator (edit)”

  1. @waven – mersi de complimente baiatule tocmai ti-ai dovedit inteligenta 😉 Luand ultimul punct din comentul tau se pare ca tu esti cel care a terminat cuvintele.

  2. Cred că Nokia ar trebui să facă publice listele de voturi(numele), ca să vedem cine a jucat corect și cine nu. Nu vă mai gratulați la mine în comentarii, că vă sterg. Fiți civilizați, vă rog 🙂

  3. @waven: daca cineva nu e de acord cu tine, e analfabet,si e prost,discutie incheiata. A si a si copiat la bac.
    5. Nu e vorba de citi prieteni am, e vorba de citi prieteni au ei, si aia la randul lor citi prieteni au. Dar pentru tine e o notiune necunoscuta. Oricum jignirile tale cam trec pe langa mine. Baga mare, sigur poti mai mult.
    4. exact. Nu zice nicaieri ca daca votezi de doua ori, esti contorizat cu doua sanse la castig, ci ca vei lua parte la extrageere, exact ca si ceilalti care au votat o singura aplicatie. Eu nu vad sa zica ceva de genul ‘cei care voteaza mai mult de o aplicatie, vor avea mai multe sanse de castig’, ci doar ‘cei care voteaza una sau mai multe aplicatii, vor lua parte la extragere’. Deci cum e cu sansele alea duble? Le dati voi?
    3. Nu am considerat necesar sa raspund, fiindca e o tampenie,dar uite iti raspund aici: nu am spus ca trebuie anulate.
    2. Bunul simt nu exista la voi. Restul e tacere 🙂
    1. Sublima e propozitia care ai scris-o,din pacate nu are nici o tangenta cu ceea ce am scris eu.
    0. Nu mi se pare a fi o injuratura, dar daca zici tu ca e, am mai aflat o chestie noua pe ziua de azi 🙂

    Tragand linie: Nu meritati efortul sa va mai raspund, sunteti de toata jena.

    @Tirlea Doru: Te agiti degeaba. Fair-Play este NU pe aici, nici macar ca notiune.

    Daca ei fac o caruta de voturi (pana la vre-o 250/ora) e ok, daca fac altii, nu mai e, aia sigur fura …
    Ca au incercat sa faca voturi improscand cu noroi in jur (vezi postarea de mai sus), e ok, o fi dovada de fair-play 🙂

    Acum mai urmeaza sa decida ca ca concursul a fost blat (imi zicea cineva ca deja a vazut amenintari ca o sa faca reclama negativa la Nokia in ‘blogosfera’ daca nu iese fillr castigatoare ..)

  4. @doru: ai dovedit ce-ai avut de dovedit. pe baza cuvintelor tale am făcut nişte deducţii logice. atât!

  5. De ce preitenii “ceasului” nu au nume nu au blog sunt mereu anonimi in timp ce eu, Waven, Titus, nwradu, si altii avem nume, blog, si intr-o mai mica sau mai mare masura cineva a auzit de noi in online.

  6. @waven – dute tu ai si logica? credeam ca nu depasesti stadiu de prost si analfabet. Daca asa sustinatori au cei de la Fillr ca tine, “cultivati foc”, nici nu ma deranjeaza ca nu i-am sustinut 🙂

  7. De ce ‘supporteri’ fillrului decite ori ar trebui sa scrie cv ce nu le convine, brusc schimba subiectul?

    Eu nu am auzit de voi. Asta ce inseamna mai exact?
    Nu a spus nimeni ca nu avem nume si nu avem blog, si poate s-a si auzit de unii din noi.

  8. Asta-i problema generală a românului, nu știe să treacă peste. Acum vă întreb, dacă facezi bâză în articole pe bloguri cei de la Nokia schimbă câștigătorul ? Nu. Prin urmare în locul vostru aș fi ales să tac, și nu spun asta fiindcă l-am susținut pe câștigător printr-un articol fiindcă eu nici nu știam de certurile și valoarea fiecărei aplicații în momentul când am scris (de altfel am făcut-o pentru că am fost rugat politicos printr-un mail și am spus “de ce nu…”). În cazul acesta se aplică foarte bine zicala “dacă tăceai filozof rămâneai”, puteați ieși din competitie cu capul sus fără să răscoliți rahatul :-).

  9. Raspuns: pentru ca e buna ! “Ma intreb si eu cum poate sa prinda o aplicatie de 3-4 ori mai bine in niste tari straine unde nu cunoasteti pe nimeni, decit in tara voastra unde aveti prieteni, rude, amici, cunostinte care au la radul lor prienteni cunostinte amici, etc”

  10. @Dragos Irimia
    Raspuns bine ochit. Pot aprecia simtul observatiei 🙂
    Sa speram ca de aceea a prins si nu din cauza voturilor cumparate / proxyurilor folosite. Daca da, felicitari.

  11. Errata: Inainte de a intelege cineva gresit, ‘Daca da’ = daca a prins fiindca e buna.

  12. @Bogdan Anghelina – eu as spune ca problema romanului e ca trece PREA usor peste anumite lucruri. Eu, urmarind atent concursul Nokia, consider ca acesta a avut serioase lacune de organizare (exprimare eleganta)si voi scrie pe blog. Pe logica ta: daca cineva imi intra in casa si imi taie un picior de ce sa denunt la politie ? Ca piciorul nu mi-l da inapoi, tot cu un picior raman 🙂
    PS: FILLR a iesit cu capul sus, in 10 minute puteau castiga la 10.000 de voturi distanta 😉

  13. Se pare ca unii nu stiu sa piarda!
    De cate ori altul castiga: frauda, furt, etc.
    Parca sunteti Corneliu Vadim Tudor.

    Sa va fie rusine!

    P.S.: nu am dat adresa de blog, pentru ca nu am asa ceva.

  14. Dacă era totul curat, nu discutam azi despre concurs. Asta cu ”rușine Dinu Patriciu” nici lui Băse nu i-a mers 🙂

  15. Tot vorbea cineva de review-uri pe aici, sa se uite in Ovi Store sa vada ce review-uri are Fillr si ce review-uri are Night Stand Music Alarm.

  16. Treaba sta in felul urmator. In 8 zile nightstand a adunat maxim 600 de voturi, perioada in care Fillr avea deja 1000+. Dintr-o data a inceput sa creasca, si in 2 zile avea deja 2000. Mi-e greu sa cred ca si apeland la toti prietenii vostrii reuseati in 2 zile sa strangeti atatea voturi. Voi aveti link de bit.ly care sa poata fi monitorizat? Ne arati si noua statisticile voastre sa vedem ca voi nu ati cumparat nici un vot?
    Astept acum sa vad jurizarea Nokia si sa vedem cati dintre rudele si prietenii vostrii au votat si cate voturi au fost pe neve…

  17. @Kriogen: voi ati putut creste de la 1600 in citeva zile, brusc, pana pe locul 2, apoi 1, dupa o stagnare de durata. Ciudat nu? Atit de ciudat incit daca altuia i se intimpla, repede sariti ca fura ..

  18. @Unu altu, cresterea s-a datorat promovarii foarte mult pe social media. Toate retelele sociale si blogurile au scris si au sustinut echipa Fillr. Am si statistici…si o sa scriu pe blog acele statistici sa vezi la cati oameni au ajuns mesajele si articolele. Au aparut si in presa, printre care si Adevarul. Hai sa nu vorbim aiurea da? Informeaza-te inainte sa vorbesti.

  19. Si ai impresia ca social media iti apartine doar tie/echipei fillr, sau ca doar voi ati avut o echipa care va sustine? Ai impresia ca daca aveti niste bloguri si faceti parte din blogosfera, blogosfera e la picioarele voastre, si asta e, altii nu pot sa se promoveze / nu reusesc sa se promoveze pe online, fiindca ‘voi sunteti blogosfera’? Credeti ca media online se reduce la ceea partea cu care aveti voi tangenta? Sunteti penibili.

    Poate vi se pare surprinzator, dar oamenii au prieteni si pe aici pe la noi, se intimpla si la noi, nu doar in Ploiesti. Si oamenii de aici au tangenta cu media online. Mi se pare jignitor sa consideri ca doar acolo se poate intimpla. Inainte sa arunci cu noroi, fa bine si informeaza-te si tu,da?

  20. Ce zic review-urile din Ovi despre Night stand music alarm:
    – Does not work :The feature that allows you to select the music, doesn’t work.
    You tick the music you want, press add and nothing happens, it’s like the button isn’t even programmed to do anything.
    -Bad: cannot add songs. please help
    Desigur si un review al autorului in care se scuza: Select songs, and after that press Add. It may take a little longer. Next week a update will appear with some bug-fixes. be ready. 🙂
    link: http://store.ovi.com/content/130947?clickSource=search#/content/130947/reviews
    Pentru Fillr sunt mai multe (chiar si in rusa,germana sau chineza) asa ca va dau direct link-ul: http://store.ovi.com/content/127046?clickSource=search#/content/127046/reviews
    Acestea sunt parerile oamenilor care au descarcat aplicatiile, care chiar stiu despre ce e vorba in aplicatiile respective.

  21. @Henrich am zis lista de nume, nu și datele de contact. Citește cu atenție, te rog. Cât de creativ poți să fii la 3-4000 de voturi?

  22. ai scris statistici. e bine si asa. macar sa citesc si eu nume din nepal si burgundi. si totusi… era vorba despre niste dezvoltatori si s-a ajuns la porcaiala. nu puteai sa taci fara dovezi, sa vedem unde ajungem 😉 cafeaua e gata.

  23. mă refeream la cele de care zicea Kriogen. Alea publice – câți, de unde, ce articole, susținători etc. 🙂

  24. @Titus Iti dai seama ca alea nu reflecta de fapt numarul persoanelor care au votat, ci numarul de persoane la care a ajuns mesajul/catre care a fost targetat mesajul. Una e sa ajunga mesajul (usor de realizat), alta e sa il faci sa citeasca si constientizeze ca trebuie sa voteze (mai greu un pic).

    De ex numai fiindca exista un banner pe site, nu o sa dea tot vizitatorul click pe el. Poti sa ai 100000000 afisari si 0 clickuri.

    Exact la fel numarul de downloaduri nu reflecta calitatea aplicatiei, fiindca in statistica respectiva nu se regasesc cei care care au dat ulterior uninstall aplicatiei ..

    Zic si eu, nu dau cu parul.

  25. Of, greu la deal…parcă vorbesc degeaba. Deci e vorba de 2 statistici – una de la nokia + lista de persoane(FĂRĂ DATE DE CONTACT) și una de la krigen, care arată gradul de promovare pentru Fillr.

    Aștept și date de la Night Stand Music Alarm(că doar nu s-o fi promovat din gură în gură).

  26. @Titus Totusi care ar fi scopul? Fiindca nu pari foarte impartial…

    Intreb si eu, sa ma aflu in treaba.

  27. Dar cum, în afară de partenerii Kiss (oare ei știu c-au fost parteneri) aplicația câștigătoare chiar a mai fost promovată pe undeva? Eu mă tot chinui să aflu pe unde de o săptămână și nu reușesc deloc. Poate unu’ sau altu’ să mă ajute?

  28. @waven Ai un stil foarte interesant de a face insinuari de tot felul.
    Grow up man.

    Nu e treaba mea sa iti pun la dispozitie statisticile respective, nici planul de promovare al aplicatiei. Daca nu gasesti, eu stiu, poate nu stii sa cauti?

  29. cand picioarele lui Nicolita au devenit mai rapizi decat mintea lui, a inceput sa dea autogoluri.

    “Cred că Nokia ar trebui să facă publice listele de voturi(numele), ca să vedem cine a jucat corect și cine nu.” – de restul referintelor mele nu te-ai prins si te salut pentru asta.

    apoi statistici. daca nici aceasta observatie nu ti-a placut, poate te duce mintea sa fii curios si la culoarea chilotilor celor care au votat.

    si totusi cati dezvoltatori seriosi se vor mai incumeta sa intre in viitor in astfel de competitii? bine… in afara celor invidiosi 😉

    spune-mi ce lucru benefic ai realizat in afara buzzului negativ adorat in blogosfera trecutului si mai ales cat de realizat te simti ca mi-ai porcait colegul si l-ai facut spammer? n-o sa mierlaiesc ca o balerina ca nu ma asteptam la asa ceva de la tine pentru ca m-as ataca, dar aminteste-ti ca mi-ai insultat inteligenta mea cu ajutorul careia imi aleg de bunavoie cercul de lucru! pentru asta o sa te iubesc din plin.

    asta in loc sa se fi acceptat infrangerea la voturi si implicit capacitatea inferioara a perdantilor fata de castigator in mobilizarea sustinatorilor intr-o competitie. (1 vs 4) sau poate ma crezi indeajuns de obraznic sa-mi mai deschid gura in favoarea unei eventuale echipe misogine si cu executii prin culise…

    apele s-au tulburat prea mult in blogosfera si se accepta cu greu roadele grohaielilor negative 😉 daca brandurile reprezentate in T.I. au management serios in spate, asta se va vedea in curand si in marea blogosfera exagerata cu boraturi si arogante nefondate.

    eu te salut si am pretentia sa ai memoria curata precum cristalul… nu te mai scuza, pentru ca totul e clar precum lumina zilei. azi ai fost un mare domn si poti sa fii fericit. ai fost un adevarat lider demn de urmat. de catre cine… asta ramane de vazut.

  30. @Unu altu: recunosc că sunt incapabil uneori. Doar că mi se pare interesant că aţi reuşit să demascați nişte voturi plătite prin Nepal (chiar așa, cu cât?) dar nu reușiți să vă dovediți, cu probe, talentul de a aduna 3,5k de susținători pentru o aplicație (cel mult decentă). Sau, de fapt tu nu știi d-astea fiind un simplu … susținător, nu? 🙂

  31. @waven: Ma intreb daca poti si tu formula cel putin o postare fara a arunca cu noroi.

    Cred ca nu.

    Si daca nu, chiar nu am habar de ce as continua discutia cu tine, avind in vedere evident ca cel putin una din partile angajate in discutie sufera acut de niste lipsuri.

    Nu am demascat nimic, am spus doar ca statisticile corolate cu brusca ‘recuperare’ fillr seamana foarte mult cu niste voturi cumparate de prin nepal, bangladesh,etc. Dar daca va simtiti cu musca pe caciula ….

    De asemenea mai era vorba si de fairplayul decare ati dat dovada NU, dar oricum nu conteaza foarte mult, fiind un concept mult prea elevat.

    Mai trec din cind in cind pe aici. Daca reusesti, poate continuam discutia. Pana atunci, have fun.

  32. … fillr cumpara voturile?
    mai bine incercati sa castigati corect, nu furand..
    Afirmațiile de mai sus TU le-ai făcut acum 10 ore. Să înțeleg că deja nu ți le mai asumi?
    Încerc să aflu DOAR de ce promovare ați avut voi parte? Atât! Arată-mi-o și eu înghit tot noroiul așternut mai sus (btw, care-i ăla?)
    Și, apropo, îmi vine destul de greu în a-mi păstra un ton serios, corect și echilibrat având în vedere că vorbesc cu un oarecare. Dac-ai fi avut și tu o identitate online fii sigur că aș fi păstrat un grad al decenței în limbaj și exprimare mult superior. Dar așa … 🙂

  33. @Henrich demersul constructiv pe care îl fac este să împiedic o nouă fraudă la un nou concurs. Poate ar trebui să te uiți mai bine la oamenii cu care lucrezi.

    Competitia a fost una condamnată din start, prin mecanism. Niciun dezvoltator serios nu ar trebui să mai participe la asemenea concursuri și niciun brand serios nu ar trebui să mai facă asemenea concursuri cu marjă de fraudă destul de largă.

    Btw, colegul tău, care nu e spammer(din spusele tale), este rugat să își arate sursele de voturi. Aia cu prietenii nu o cred până nu văd canalele de promovare.

    Si revenind un pic la nepal și burundi(că așa se scrie, am pretenții de la tine, după elucubrațiile din ultimul comentariu), dacă în regulamentul Nokia scrie că voturile trebuie să fie din România, atunci să dispară. Dacă nu, să rămână.

  34. @titus cred ca ai facut record de trafic azi 😀
    Cat despre regulament, este foarte vag si lasa loc de foarte multe interpretari. Nu scrie nicaieri ca votantii trebuie sa fie numai romani, si nici regulile dupa care un vot e valid sau nu. Stau si ma intreb: oare dupa ce reguli vor valida voturile???

  35. @Titus, n-o sa le afli niciodata. nu le meriti. mori de ciuda si mai invata… asta daca nu te multumesti cu sute de voturi peste noapte din honolulu 😀 PA

  36. N-am de ce ciudă să mor și spammerii tot spammeri vor rămâne dacă o ard criptic.

  37. mincinosii de la agentiile online tot mincinosi vor ramane cu al lor o luna care de fapt inseamna sasAAAA luni frumoase 🙂

  38. @waven: Am afirmat doar ca au cumparat voturile, nu vad nici un anunt de mare demascare sau mai stiu eu ce. Imi indici si mie unde e?

    In ceea ce priveste promovarea, a avut parte. Poti sa te multumesti cu atit, poti sa incerci sa iei legatura cu dezvoltatorul, poate te elucideaza el. Nu e treaba mea, si chiar de ar fi, nu cred ca e locul si momentul, mai ales nu fiindca cineva care intreaga campanie a aratat cu degetul, o cere. Cineva care citeva posturi mai sus a demonstrat ca cine nu e de acord cu el, are urmatorul calificativ: “@doru: eşti analfabet => eşti prost => discuţie încheiată. PS: fair play! PPS: ai copiat la bac, nu?”

    Tonul ala serios, corect și echilibrat pe care il propovaduiesti, l-ai pierdut cel putin acum citeva posturi. Si din ce scrii in ultimul post, pentru tine e important sa pastrezi “un grad al decenței în limbaj și exprimare mult superior.” doar daca persoana respectiva are o identitate online pe care o stii si tu?

    Sunt chiar curios sa vad ce mai urmeaza 🙂

  39. @henrich vorbește cu Ionuț Oprea despre frustrările tale legate de campaniile online. Nu eu administram banii, așa că n-ai de ce să ți le verși pe mine. În plus, nu mai lucrez acolo de vreo 7 luni. Acum înțeleg atacurile.

  40. Oare aceste jocuri prezentate se pot juca vs computer sau online cu cineva? Oare isi poate construi utilizatorul propria suprafata de joc? Sunt multe elemente de originalitate, pe care nu le veti regasi in nici o aplicatie mobila. Jocuri de tip puzzle sunt mii, conteaza ca fiecare joc nou aparut sa aiba ceva nou, sa aiba acel ceva ce-l face deosebit de ceea ce exista deja pe piata si captiveaza utilizatorul. Iar Fillr dispune din plin de astfel de elemente creative si originale.

Comments are closed.