Furia Titanilor (Wrath of the Titans) la IMAX 3D

Dacă la început mergeam cam la orice cinematograf, acum m-am obișnuit cu IMAX 3D-ul de la AFI Palace Cotroceni, powered by Cinema City. Aseară am fost (iar) la film pe invitația fetelor de la Oxygen PR, niște simpatice care mă tolerează, chiar dacă ajung uneori cu întârziere.

Ca să nu lungesc ciorba, am fost la Furia Titanilor, care apare oficial vineri, 30 martie, prin MediaPro Distribution. Filmul va rula in reteaua Cinema City in format 3D si IMAX® 3D și e un film excelent de speriat consoarta sau de mers la ”first date”, dacă vrei să te ia însoțitoarea în brațe. Are multe faze dinamice, efecte 3D mișto, care te lipesc de scaun. Cu povestea nu știu dacă o să vă înțelegeți așa de bine, însă dacă v-ați jucat Diablo 1&2, o să recunoașteți multe din numele de acolo.

Cred că Blizzard, în loc să scoată Diablo 3, a zis că mai bine face un film 3D. Sau cine știe, o fi vreun teaser pentru joc…

În loc de final, las clipul ăsta aici.

Vă prindeți de ce dacă mergeți la film vineri 🙂

5 thoughts on “Furia Titanilor (Wrath of the Titans) la IMAX 3D”

  1. Acum cateva zile l-am vazut si eu tot in 3D si intradevar este un film foarte frumos cu efecte superbe , se merita vizionat dupa parerea mea.

  2. Ai mei sant genul de parinti de moda veche , nu prea le plac modernismele cum spun ei ,insa pe ecran mare se vede acceptabil doar ca nu poti trai acele efecte ca la 3D si cred ca este valabil pentru orice film .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *