Olimpiade 2009 – Castigatorii

http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/templates/template_olimpiade/images/logo.gif

Am reusit, in sfarsit, sa ma pun sa scriu despre ceea ce a fost una dintre cele mai tari zile din ultima vreme: Premiile Olimpiadelor Comunicarii 2009.

Vreau inainte de toate sa felicit : PRChers (Client – ANAT), Involve (Client – Asociatia Berarii Romaniei), Hot Spots (Client – Ministerul Administratiei si Internelor), 5O’clock Team (Client – Kaspersky Lab), Jack (Client – Carpatcement), The Bowties (Client – RBS Bank Romania), Bigger Heads (Client – Adriana Saftoiu), Goebbels (Client – Attila Korodi), Les Mains Sales (Client – Bogdan Olteanu), Moartea Domnului Radulescu (Client – Jurnalul National), A crapat piticu’ (Client – InternetCorp, Kudika), Advice (Client – RBS Bank Romania).

Mai multe detalii: aici, ei au castigat partea de Pitch-uri.

Capitolul bloguri a fost cel mai premiat, cu 13 categorii.

Anul asta am castigat premiul pentru “Cea mai buna poveste a Conferitelor”, articolele: aici si aici. A fost unul din momentele alea in care stii ca a meritat munca depusa in ultima vreme, ca esti apreciat la adevarata valoare. Multumesc Oana, Denisa, Anda, Laura, Adi, Francine, Alina, Ruxi si Elena(scuze, mai :), eram offline ieri) , care m-au sustinut la festivitate 🙂

Am urcat pe scena si cred ca cea mai tare chestie care am zis-o a fost:

“Cand n-am trecut de interviul de preselectie cu echipa “Grasshopper”, am zis ca trebuie cu orice pret sa ajung pe scena la finalul Olimpiadelor. Asa m-am inscris in cursa pentru premii bloguri si am ajuns pe scena”

Dupa festivitate, am cules 4 carti – premiile, le-am lasat la Oana la birou si am luat-o spre petrecerea din Spice(Jack si Tuborg gratis, party pana la 3:30, supermuzica, superatmosfera, Directia 5 in deschidere, cu noul stil de rock).

Azi sunt in recuperare 🙂

5 thoughts on “Olimpiade 2009 – Castigatorii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *