Pe cine trimiti in Parlamentul European

via Mariussesscu si Hotnews.ro

Am aflat astazi ca Academia Catavencut a lansat vineri o campanie potrivita pe tema electorala din ultimele saptamani.
Scopul camapaniei “Ai grija pe cine trimiti la Bruxelles” e sa satirizeze tentativele de limba straina a stimabililor candidati care vor in parlamentul european si nici macar limba engleza nu o stapanesc. Ma intreb ce ar putea face oamenii astia la parlamentul european?

Pana una alta, va invit sa ii vedeti pe Vergilica si Maria, la care se adauga Gigi Melody si Perpedos, fimati in timp ce isi incercau talentele in limbi straine.

Daca observati vreo asemanare cu cineva de pe listele de vot ale partidelor, mergeti la vot si nu-i lasati in parlament. Nu merita.

La cortina nr.1 o avem pe tanti Maria, incercand sa interpreteze cu gratie “O tanen baum”, intr-o germana de balta. Pofta buna:)

Dupa perdeauna nr.2 e nea Vergilica. El stalceste in engleza, ce aminteste de domnul Presedinte de pe vremuri, colindul “Gingle bells” – nu stiam ca a si venit Craciunul?

Al 3 le-a artist este inegalabilul acordeonist Gigi Melody, care ne incanta cu un “Frere Jacah” pe ritmuri de manele si muzici de nunta. E un experiment muzical inedit.

Ultimul, dar nu si cel din urma, Perpedos incearca sa o rupa in italiana. O face intr-un stil foarte hotarat si dictatorial. Un adevarat urmas al lui Mussolini.

Concluzia zilei: mergi la vot, ca altfel cine stie cine ajunge in parlament

One thought on “Pe cine trimiti in Parlamentul European”

  1. de curiozitate… tu ai impresia ca votul tau conteaza? si nu numai al tau… crezi ca votul oricui conteaza?

    in PE o sa ajunga cine “trebuie”, ca de obicei… specimene gen eba si stolo… in concluzie: “tovarasi, ramaneti la locurile voastre!” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *