Golden Brau Spoof

După ce pe la sfârșitul lui Mai am scris articolul despre berea Golden Brau și campania lor de punere în lumină a consumatorului de bere ce merită premiat, am primit pe Twitter link-ul către un spoof al campaniei.

Spoof-ul aparține Happy Fish și ilustrează pasiunea unui șofer de autobuz, Costică Brehar, care merită o bere la 4.31, pentru că la 4.30 se scoală sau se trezește. Personajul nostru se îmbată progresiv pe parcursul reclamei și devine din ce în ce mai incoerent. Singura chestie care e în stare să o mai zică este că el vrea bere și că merită bere, evident cu berea în mână.

Din când în când, din spatele camerei se mai aude câte un comentariu nervos care îl zorește și atenționează pe Costică, îi dă indicații, degeaba. El tot se îmbată și face filmarea praf în fața unui Citaro din ăla cu care ne plimbăm și noi(chiar mașina 4601). Până când la sfârșit se ia la bătaie cu echipa de filmare.

El, Costică Brehar, merită o bere Beren Brau. Happy Fish face cinste 😉

Enjoy 🙂

Șoferul a fost ales în urma unui focus grup sau ”focus în grup”. Stă pe tot parcursul filmului în fața unui Citaro Bucureștean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *