Manifest – cei 10% ”N-ai tupeu”

Azi am primit pe Yahoo Messenger de la o fostă colegă de liceu următorul mesaj:

90% din copiii adolescenti ar plange daca Nicolae Guta, Salam sau Vijelie ar fi in varful unei cladiri gata sa sara.

Da mai departe daca esti acel 10% care ar lua un scaun, niste popcorn, o sticla de cola si ai striga “N-ai tupeu”!

ulterior l-am mai descoperit și pe http://www.oradeanul.com/2009/07/nicolae-guta-salam-si-vijelie-vs-michael-jackson.html(care și el l-a primit de la cineva), via twitter.

p.s. tot pe twitter, pongogonzo: @titus_k cam astea sunt procentele. Cei 90 % pot sa sara si ei cu Guta/Vijelie, din solidaritate. Ceilalti s-ar bucura

Interesantă propagarea mesajului pe net astăzi. Oare de la cine o fi pornit?

E legat sigur de moartea lui Michael Jackson, că doar a generat multe sinucideri.

Salve!

Update:

Am mai descoperit un om care a publicat anunțul – http://lucisavu.wordpress.com/2009/07/01/cel-mai-recent-studiu-din-romania/, ca studiu în România 🙂
dar și aici – http://paulierco.ro/2009/07/tu-ce-ai-face-daca-guța-s-ar-sinucide.html, primită prin Yahoo Messenger
si desigur – catalogat ca cel mai bun spam din ultima vreme – http://euisala.wordpress.com/2009/07/01/by-far-za-best-spam-ever/
Promit să mai caut zilele astea linkuri, să vedem cât de departe a ajuns mesajul.
Update 2:
http://www.criserb.com/blog/n-ai-tupeu.html – e unul din blogurile cele mai citite.

2 thoughts on “Manifest – cei 10% ”N-ai tupeu””

  1. Fosta ta colega are o viziune cam cinică asupra semenilor săi. Cred că din ăia 90%, cam 90% ar fi şocaţi de eveniment, din cauza simplului motiv că şi ăia sunt oameni, neapărat pentru sunt fani ai maneliştilor. Eu nu sunt deloc supărat pe cântăreţii de manele, deşi detest manelele, dar sunt dezgustători cei care ascultă aşa ceva.
    Este dezgustător şi acela care vorbeşte precum băieţii cu creier mic şi SUV mare, numai din doriţa de a părea "jmecher".
    Cred că singura metodă de a scăpa de manelişti este aceea de a nu le asculta. Mă tem însă că manelele sunt ca pornografia, condamnată de toţi, dar prosperând datorită numărului imens de consumatori.
    Când vă mai indignaţi că suntem confudaţi cu ţiganii, întrebaţi-vă ce faceţi personal ca să vă deosebiţi de ei: ce muzică ascultaţi, cu ce vă îmbrăcaţi, la ce filme vă uitaţi ( nu cumva primele locuri deţinute de ProTV, Acasă şi Antana 1 sunt datorate telenovelelelor cu ţigani?)

  2. Nu e viziunea fostei mele colege. Și ea a primit la rândul ei pe messenger mesajul.

    Problema e nu că suntem confundați cu țiganii, ci că suntem confundați cu infractorii.

    Manelele chiar sunt pe primul loc, cum scriam și într-un articol anterior despre cele mai accesate clipuri din RO pe Youtube. – http://multilayer.blogspot.com/2009/06/cele-mai-virale-clipuri.html

    Cât despre TV, Protv și Antena au rating și pentru știri(bine cu crime și alte asemenea), nu doar pentru telenovele(care sunt cu sud-americani, nu cu țigani, majoritatea dintre ele)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *