Mare 2.0 – Ziua 1

Dupa cum spuneam vineri în articolul ăsta, am plecat la mare.

Am scris și despre drum aici, cum am venit în 4 ore și ceva cu rapidul în confort destul de bun, cu un WC buclucaș. A fost relaxant și răcoros.

Aseară ne-am întins la povești și Ursus până târziu, pe terasă și am depănat povești militare(mă rog, Arhi și Micuțu au depănat). Atunci mi-am dat seama că ma bucur de faptul că nu am ajuns în armată.

În fine, după ce am dormit, azi dimineață, la 9 am pornit spre Vamă cu mașina lui Clickio și am făcut cam 1h și jumătate din Constanța până în Vamă.

Photo-0087

Ne-am așezat la canapele să lucrăm, am luat cafele apă și sucuri, am montat laptopurile la singura priză din colț, de la parter și ne-am pus pe tastat. N-am rezistat prea mult, că după aproximativ o oră și jumătate a trebuit să ne mutăm. Ne atacau muștele din toate părțile, parcă ele veniseră să mănânce, nu noi. Era atât de sâcâitor încât din 5 în 5 minute trebuia sa dăm cu mâna ca să le gonim.

Photo-0088

Net am avut de la modemurile de Vodafone și un Internet Connection Sharing de la Arhi pentru mine(Zapp-ul meu nu a avut semnal, din pacate). Eram 3 laptopuri la Canapele sau, mai bine zis acum, ”la Muște”(via Arhi). 🙂

Photo-0089

Ne-am mutat la Marea Neagră, de unde scriu și acum, pe o masă de 1×1, la muzică rock, minimal, drum, populara, un mix interesant și inspirant. A trebuit să pozăm meniul făcut special de mână – cu selecțiile zilei.

Photo-0090

Asta a fost prima parte a zilei numărul 1 de Mare! Mai scriem diseară epilogul zilei. 😀

Photo-0087j

Update:

Partea a doua a început cu 3 cafele din partea casei la Marea Neagră la restaurant, unde ne-am petrecut mare parte din zi la munci și bloggerit. Pe la un 4 și jumătate am pus capac laptopurilor și ne-am mutat pe plajă să facem o baie.

Doar eu și Clickio am intrat în apă. Marea era agitată în vamă, cu valuri și alge cât încape, pentru că Sâmbătă noapte a fost o mică furtună care a desprins sălățica de pe fundul mării și a adus-o spre încântarea noastră a înotătorilor.

Am înotat o vreme și am admirat peisajul, inclusiv „arta de plaja” – o sculptură în nisip cu niște tineri angajați într-un act explicit ea jos, el sus 🙂

Promit să revin cu poză în update 2.

Uite și poza promisă 😀

27072009(003)

5 thoughts on “Mare 2.0 – Ziua 1”

  1. hai mah se presupune ca sunteti bloggeri mari – faceti sa se poata da click pe poze pt marire!

  2. mersi de sugestie, dan – trebuie sa imi instalez un plugin de WordPress mai bun pentru imagini. caut si revin cu un anunt cand e activ 🙂

  3. vine diseara, impreuna cu articolul despre ziua 2 🙂 n-am apucat sa transfer poza inca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *