Review 1001jocurionline.ro

www.1001jocurionline.ro

Dacă internetul excelează în ceva, excelează în jocuri, știri, imagini și video. Astăzi am intrat pe 1001jocurionline.ro și l-am explorat. Ai acces la 14 categorii de jocuri – arcade, aventură, cărți, mașini, motociclete, strategie, distractive, fotbal, cu împușcături, de logică, multiplayer, populare, de puzzle și sportive.

Îmi place cum e gândit site-ul, pentru că în comparație cu altele similare, reclamele sunt mult mai discrete și neintruzive în navigare. Ești întâmpinat de o serie de recomandări la intrarea pe site, din cele peste 100 de jocuri de pe site, cu o scurtă descriere lângă, lucru care îți dă un punct de plecare în navigare.

M-am jucat:

http://www.1001jocurionline.ro/jocuri-online-kogent-knight.html

E un joc destul de dubios, gen Mario, cu un personaj sinistru care are o săbiuță simpatică și un scut și care trebuie să ucidă alte creaturi dubioase. A – lovești cu sabia de sus, S – lovești cu sabia de jos, D- blochezi atacul, Space – sari. Simplu și destresant.

http://www.1001jocurionline.ro/jocuri-online-penguin-jump.html

Clasicul pinguin m-a făcut să dau click instant pe joc. Trebuie să îl faci să sară, artistic. Iei puncte pentru asta. Funny și relaxant.

http://www.1001jocurionline.ro/jocuri-online-ping-pong.html

Ai avut vreodata paleta de ping pong și minge? Înseamnă că ai bătut mingea pe paletă cel puțin o dată. E un time killer grozav, mai ales daca n-ai de lucru la un moment dat. Îți trebuie ceva până treci de 5 puncte.

http://www.1001jocurionline.ro/jocuri-online-snowboard-stunts.html

Unde e un joc cu Snowboard, probabil voi fi și ei. E un joc de big air, trebuie să sari cu Space înainte să se termine liniile roșii apropiate și apoi să te rotești cu săgețile în aer și să aterizezi. Să ATERIZEZI 🙂 și să iei punctele. Bafta!

Voi puteți să jucați și celelate jocuri, există pentru toate gusturile, inclusiv cu fotba lși Paris Hilton.

One thought on “Review 1001jocurionline.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *