Ce te perturba pe net

Când lucrezi, există un număr de lucruri care te întrerup în diferite moduri şi stiluri, deşi cred că ai găsi orice porcărie numai ca să tragi încă un minut departe de munci monotone.

Cel mai mult te bucuri când ţi s-a stricat ceva piesă de hardware şi trebuie să o repari. Nu mai ai ce face, te opreşti din ce faci, pentru că nu mai ai cu ce, şi repari.

La iPhone nu spun nimic. Poate să te ţină ocupat zile întregi 😀

Apoi, pe locul imediat următor vine clasicul, dar încă eficientul telefon. Nu poţi să nu răspunzi, mai ales dacă nu eşti în întâlniri. E fun, că poate te sună amicii să programaţi o bere, un grătar, ceva, mai râzi, mai glumeşti, te destinzi.

E surprinzător să văd că emailul cu prostii e mai sus decât SMS-ul. Imediat după este un mail schimbat cu prietenul/prietena şi un RT pe Twitter(la acelaşi nivel).

Mai jos urmează o mare încrengătură de tipuri de mailuri şi Tweeturi, iar Skype, Facebook şi Google apar abia în josul piramidei, nedistrăgând atenţia atât de mult.

Imaginea e foarte artistic şi mişto făcută, merită să o vezi mărită.


măreşte

3 thoughts on “Ce te perturba pe net”

  1. Buna, ma scuzi ca te deranjez, dar vreau sa te intreb daca vrei sa facem un schimb de linkuri. Astept mesajul tau la mine pe blog cu datele tale exacte si numele cu care vrei sa fii trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *