Facebook la cura de slabire

Facebook Lite is a faster, simpler way to keep in touch with your friends. If you like it, you may choose to use it instead of the regular Facebook. We still have work to do before it’s done, but we’d love to get your feedback on what we’ve built so far.

Aceasta e mesajul care îl afişează Facebook atunci când intri pentru prima dată pe lite.facebook.com

L-au ciuntit pe vechiul Facebook de un sidebar şi multe meniuri şi funcţionalităţi neatinse de mine aproape niciodată. Acum ai 3 butoane – scrii, urci poze sau urci video, un sidebar cu reclame(doar 1 în loc de 3) şi oameni pe care s-ar putea să îi cunoşti, un search box, notificări la baza ecranului şi meniul de sus, pus şi el la cură de slăbire:

lite

Se mişcă mult mai repede şi mai uşor decât varianta full a aplicaţiei şi cred că o să o păstrez ca interfaţă principală pentru Facebook. Poate aşa nu o să se mai blocheze Firefox când se încarcă mai greu 🙂

Au uşurat şi profilul de toate cutiile, statisticile şi alte diverse miniaplicaţii care spuneau despre tine că eşti ceva/semeni cu ceva sau punctele din Mafia Wars 🙂 Pozele se pot vedea mult mai uşor,timpul de încărcare fiind la sfert faţă de cel din celălalt Facebook(vedeţi, nici nu îl folosesc de 15 minute şi deja Facebook Lite a devenit principal 🙂 ).

Îmi mai place foarte mult segmentul de evenimente ordonate după momentul în care se întâmplă şi importanţă. Util şi fără alte linkuri în plus.

Merge mult mai bine pe mobil acum, dacă n-ai aplicaţia de iPhone pentru Facebook 😀

*Facebook Blog spune că ar avea şi o funcţionalitate de @mention gen Twitter, dar încă n-am reuşit să o fac să meargă.

2 thoughts on “Facebook la cura de slabire”

  1. Weekendul trecut am vazut filmul despre facebook “The Social Network”, ruleaza la cinema.Un film pe care vi-l recomand!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *