Online Meetup la Orange Concept Store


sursa foto

Online Meetup

Când: 1 septembrie, ora 19:00
Cine: Mark Creighton – ilevel, Radu Ionescu – kinecto, Ionuț Oprea – STANDOUT
Unde: Orange Concept Store
Cum: Eveniment pe bază de invitație – Social media și Optimizarea bugetelor

În seara asta la Orange Concept Store vor avea loc 3 prezentări despre subiectele din titlu invitații Mark Creighton, Managing Director al i-level, Radu Ionescu, manager Kinecto, și Ionuț Oprea, general manager STANDOUT.

Am pregătit împreună cu Ionuț o prezentare detaliată despre Social Media în România, cu mai multe studii de caz și statistici adunate de-a lungul timpului: Viralele românești, companiile de pe Facebook, companiile de pe Twitter și alte câteva date importante pentru online-ul românesc din zona socială – blog/facebook/twitter/linkedin/etc.

O să iasă o superprezentare. Abia aștept 🙂

i-Level este cea mai mare agenție independenta de comunicare digitala din Europa, specializata în furnizarea de soluții care integrează toate platformele digitale.

In urma pitchului de la sfârșitului anului, câștigătoarea Mediaedge:cia a preluat de la 1 ianuarie 2009 atât partea de offline cât și cea de online de la i-Level, aceasta din urma gestionând în prezent doar componenta de direct response.

Nici nu s-a făcut bine septembrie că deja particip săptămâna asta la două evenimente, unul dintre ele fiind ăsta, iar celălalt petrecerea FTW de joi seară, care e mai mult de chill decât de prezentare.

One thought on “Online Meetup la Orange Concept Store”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *