Twitterinca de seara

Să ne amuzăm puțin duminică seara cu niște clipuri care fac mișto de Twitter. Platforma asta stimulează din ce în ce mai multe minți creative. 🙂 De data asta râdem puțin de oamenii care dau tweet-uri – cu ajutorul celor de la College Humor.

Exemplul numărul 1

Dacă ar fi să transpui Twitter în lumea reală, ai fi un tip într-o mulțime, care strigă diverse chestii către alții care nu prea îl ascultă. Bine, e puțin greșită ilustrarea asta, pentru că pe Twitter ai o gașcă de oameni care te urmăresc. Deci o ilustrare mai apropiată ar fi fost niște nuclee umane mari, cu cei mai urmăriți în centru, iar urmăritorii patrulând în jurul lor – 🙂

Exemplul numărul 2

Twittlejuice – dacă spui de trei ori numele lui, iese din mormânt și vine să îți explice care e treaba cu platforma asta nouă. Deci nu uitați, Twittlejuice, expertul nostru în social media, e aici să ne ajute/să facă milto de noi/să se joace cu iPhone-ul nostru :))

Exemplul numărul 3

Twitter are departament de poliție. Ei protejează utilizatorii inocenți de toți twitteriștii care trimit porcării. Tu când ai dat ultimul tweet inutil, anost, plat sau prea personal? Că nu se știe niciodată când o să vină poliția de pe Twitter și o să te aresteze.

:))

Sper că v-au plăcut. Dacă nu, puteți să mă criticați. Eu am râs bine!

One thought on “Twitterinca de seara”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *