Una pe zi – M&M cu branding rockerist

La capitolul ”Una pe zi” n-am mai băgat de mult timp un print sau, mă rog, ceva static. Așa că azi facem chestia asta, de dragul printului și reclamelor nonvideo. Am găsit pe adfreak.com niște bomboane foarte dragi mie. Ele și-au făcut reclamă într-un mod inedit. S-au asociat cu KISS printr-un vizual foarte tare!

Pot să zic despre bomboanele astea că le mănânc aproape zilnic la birou. Merg foarte bine cu iaurtul de băut Tnuva sau cu Frappe-ul meu Tnuva.

Da, sunt M&M-urile și arată așa:

kiss m&m

Au și o variantă cu fețele celor de la KISS imprimate pe bomboane direct. Asta mi se pare un pic dubios 🙂 Vouă nu?

m&m kiss face

Asta e reclama zilei, mai ales după ce am mâncat punga de M&M 🙂

Voi ce porcării mâncați pe la birou?

10 thoughts on “Una pe zi – M&M cu branding rockerist”

  1. Azi am mancat numai amandine si chocolate chip cookies! And I loved every second of it 😀

  2. Nice, nice Matilda – numai ca noh, atata ciocolata nu e neaparat buna. Cred ca te tine totusi in priza. Erau de casa sau comandate?

  3. God! Titus, cumva stupid este ca noi chiar cautam pe cineva pe research/ sales :)) Foarte tare, nu ma asteptam sa gasesc pe cineva aici in sensul asta!

    Mace,trimite-ti te rog CV-ul pe cariere@newad.ro pentru jobul Research Analyst.

    Good luck 😉

  4. Erau AnaPan, deci teoretic mai naturale… Dar acum.. hai sa fim seriosi! :)) Zahar, cioco plus faina alba… riiiight! Healthy de se rup! 🙂

  5. Mai, deci nu m-as fi gandit ca o sa se intalneasca aici cererea cu oferta. Vreau si eu un comision, daca tot v-am dat loc de intalnire 😛 Foarte tare!

    Recrutare 2.0 :)) Sper sa va placeti unul pe altul profesional

  6. Draga Titus, oficial te urasc pe ziua de astazi, fiindca in momentul de fata mi-este foarte pofta de M&Ms si trebuie sa merg pana la supermarket ca sa cumpar :))

    Si pana la urma, n-am inteles, faci reclama la M&Ms sau la Tnuva? 😀

  7. Nu fac reclamă 🙂 Doar îmi spuneam meniul de azi. Eu am de obicei privilegiul de a mi se aduce M&M-ul de la magazin, cand mai coboară câte cineva de la Monden.info 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *