Balaurul poate fi imblanzit in mai putin de 5 minute

…cu sabia.

Nu, pe bune, sunt un om ocupat și am nevoie ca lucrurile să se miște repede. N-am nici timp, nici chef să îmi fac cont pe toate site-urile de joburi, mai ales că nici măcar nu-mi caut unul(stau foarte bine unde sunt acum 🙂 )

Totuși, am testat platforma de căutări balaur.ro, la rugămintea unui amic , dar și cu speranța meschină că o să îmi dea oamenii un tricou. Nu am obiceiul să zic chestii de bine despre site-uri doar așa(mai ales pentru un tricou), deci ce vă zic mai jos e dintr-o perspectivă foarte pragmatică.

Nu o să intru în detalii foarte profunde, ci o să vă povestesc cum în 5 minute m-am făcut cont și am găsit câteva joburi cu salariu mai mare de 1000 Euro, în București, aproximativ în concordanță cu calificările mele – adică project management, online, consultanță, marketing.

Balaur.ro îți recunoaște automat din CV abilitățile și calificările, îți filtrează joburile potrivite(mă rog, cu mici glitchuri pe ici, pe colo). Și așa ai economisit câteva zile de căutări pe zecile de site-uri de joburi. Poți să vezi joburi din mai multe orașe, din mai multe categorii de salariu, totul rapid și ușor.

O chestie foarte enervantă
la alte site-uri de joburi este că trebuie să îți completezi x% din profil până chiar poți face ceva pe acolo. Eh, la balauri nu ai restricția asta. Și cu 30% cât am eu, am putut să mă mișc prin platformă pe unde am vrut.

Gata, asta am avut de zis despre ei, foarte tare ideea!

Băgați și voi CV-ul pe acolo, că merită măcar să vezi ce este în piață pentru tine – pe mine m-a surprins caracteristica asta 🙂 Deci? Ce zice balaurul? La ce vă pricepeți?

2 thoughts on “Balaurul poate fi imblanzit in mai putin de 5 minute”

  1. Salut. Cred ca ti-am dat din greseala vot negativ pe FTW.ro Sunt foarte aproape butoanele si aveam impresia ca nu merge. E foarte enervant click area pe el, mi s-ar parea normal sa apas pe numar.

    In fine, cine poate sa imi repare greseala, dau o bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *