Ce ti-e si cu concursurile online

Zice Arhi pe blog zilele trecute cum că lumea a devenit foarte cârcotașă și reticentă la concursuri, că nu sunt pe bune, că premiile se dau în cartel sau alte chestii de genul ăsta. Fix de asta mi-am propus să mă bag în cât mai multe concursuri pot, ca să le testez și să pot spune apoi – am participat la 100 de concursuri, am câștigat de 5 ori, e pe bune, nu sunt țepe 🙂

Astea fiind zise:

M-am inscris la Concursul LG, sa moara bibi. E organizat pe blogul lui Bobby Voicu si poti castiga un monitor LG M2294 cu tunner TV incorporat si diagonala de 22 inch, manca-tz-ash!

Am și eu un pixel pe harta blogosferei. Oh, joy 🙂

M-a distrat teribil că Bobby ne-a dat codul de articol direct, mură în gură 🙂

Așa că de ce să nu te înscrii la concursuri?

2 thoughts on “Ce ti-e si cu concursurile online”

  1. Pentru Bobby Voicu, pana si eu cel mai neincrezator in concursurile online, pot sa bag mana in foc ca concursul ala e pe bune.

    Te-ai gasit si tu sa testezi pe Bobby.

    Sa-ti recomand eu alti daca vrei sa vedem daca mai castigi ever.

  2. În perioada 16 noiembrie – 13 decembrie 2009, te invităm să participi la un concurs care iţi poate aduce premii importante.

    Premiul I – Ramă foto digitală 7” Sweex în valoare de 214,60 Lei

    Premiul II – Mouse optic wireless Samsung Pleomax în valoare de 96 Lei

    Premiul III – 5x Încărcătoare GP Batteries+Acumulatori în valoare de 88,80 Lei fiecare

    Ce trebuie să faci?

    1. Daca încă nu ai cont de utilizator îţi creezi unul nou, după care te loghezi.

    2. Accesezi pagina unui produs şi îl recomanzi unui sau mai multor prieteni efectuând click pe link-ul “Recomandă unui prieten”. Utilizatorii care trimit cele mai multe linkuri şi care au fost şi accesate, vor fi desemnaţi câştigătorii acestui concurs. Citeşte regulamentul pe pagina oficiala a campaniei.

    Pare simplu? Chiar este!

    Asigură-te că eşti în top şi verifică zilnic clasamentul utilizatorilor înscrişi în concurs accesând site-ul nostru http://www.vitacom.ro . Primii 5 clasaţi vor fi afişaţi în coloana din partea dreaptă a site-ului, sub titlul “Clasament concurs”. Pentru a vizualiza întregul clasament accesează linkul “Vezi clasamentul”.

    Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *