Ai o zi buna?

Fac astăzi un experiment online – vreau să văd cât de multă lume are o zi bună și vrea să îi ajute și pe ceilalți să aibă una. Cum asta? Spunând ce le-a făcut lor ziua mai bună.

Vreau să încerc asta și pe blog(pe Twitter am dat drumul deja și am 11 oameni fericiți 🙂 )

Tu de ce ai o zi bună? Când ai avut ultima datăuna și de ce? Povestește-mi aici și pentru cea mai bună poveste, dau o ciocolată la alegere 🙂

p.s. nu, nu e o campanie, doar sunt curios.

3 thoughts on “Ai o zi buna?”

  1. E o zi ciudata. A inceput mult prea devreme, la 6 dimineata, dar la abia la 6 jumate a inceput sa aiba sens sub motto-ul “Live high, live mighty, live righteously”.

    Dupa un examen si 2 ore de migalit un portofoliu, pot zice ca da, e o zi buna si fericita intr-un mod aparte- pentru ca oricat de obosita as fi, oricat de nedormita as fi, am oamenii potriviti langa mine, care ma fac sa zambesc cand imi vine sa urlu de frustrari sau care ma iau peste picior doar pentru ca stiu ca-si permit. Si apropierea asta umana imi face bine, inseamna ca nu e o zi pierduta.

    Ah..muzica de dimineata a fost asta http://www.youtube.com/watch?v=trJeelxl4mo.

    Si asta de inviorare:http://www.youtube.com/watch?v=trJeelxl4mo

  2. Foarte faina piesa lui Mraz 🙂

    Să știi că de multe ori și pentru mine oamenii cu care mă văd/vorbesc/mă conversez pe blog fac diferența.

    Mie chestiile astea îmi dau energie să lucrez și 14-16 ore pe zi, uneori.

  3. Pentru ca vedem relevanta lucrurilor pe care le facem si pentru ca oamenii sunt avizi dupa atentie. E atat de usor sa faci un om obosit si surescitat. Il intrebi ce mai face si i-ai facut corazonul sa palpite.

    Oricum, frumoasa subtilitate 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *