Fă să fie bine, ai cel puțin două ocazii

Săptămâna viitoare începe deja spiritul Crăciunului să intre peste noi, fie că vrem, fie că nu vrem. Cu ler, fără ler, vine. Dacă la noi toate astea înseamnă, de cele mai multe ori, momente cu familia, prietenii, colegii, relaxare, brad, colinde șamd, pentru o parte din mică din București nu e neapărat așa.

Doi dintre prietenii mei s-au gândit la partea asta a Bucureștiului, și anume la copiii care au nevoie de ajutor pentru ca anul ăsta să vină moșul și pe la ei. Nu, nu e vorba de donații din alea pe care le cer din fotoliu, ci e vorba de două evenimente/party-uri foarte faine, unul pe 15 Decembrie, adică miercuri, și unul pe 17 Decembrie, adică vineri.

15 Decembrie – în Kulturhaus București(fostul Twice pentru neinițiați), după orele normale de program:

Ține poveștile copilăriei departe de spital, dacă participi la concertul caritabil susținut de Vița de Vie, Șuie Paparude, Les Elephants Bizzares și Gojira.

Intrarea e 20 de lei, iar întreaga sumă strânsă este donată secției de oncologie de la spitalul ”Marie Curie”.

Apoi, pe 17 Decembrie, după ce termini săptămâna, te invit pe strada Zalomit 6(adică la intersecția Brezoianu cu Cișmigiu), la ora 22, să faci să fie bine pentru copiii dintr-un orfelinat bucureștean.

Se numește A disco carol for the selfless selfish. Ăsta e un party electro, disco, // cu andrei//tazu//haios//dorroo, iar intrarea e 7 lei(reni, cum le zic ei), plus cât mai multe jucării de care să se bucure copiii sub brad în noaptea de Crăciun.

Miercuri ai niște trupe mișto și o promisiune de party fain, iar vineri, dacă tot ieși în oraș, măcar să hipsterești pentru o cauză.

3 thoughts on “Fă să fie bine, ai cel puțin două ocazii”

  1. Pingback: Fă să fie bine, ai cel puțin două ocazii - Ziarul toateBlogurile.ro
  2. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » Fă să fie bine, ai cel puțin două ocazii -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *