Prezentarea perfecta – ce trebuie sa contina?

Peste câteva zile o să vorbesc la Marketing 24/7 (mai precis pe 2 și 3 Iunie), una din cele mai mari și mai importante conferințe regionale de profil. Ea se desfășoară la Sibiu și o să aibă printre invitați pe Marius Ghenea, plus alți 20 de speakeri pe care îi vei putea întâlni în cele două zile.

O să te întâlnești mai mulți antreprenori: Mihai Seceleanu (InternetCorp), Dragoș Roua, Eusebiu Burcaș (Burcash), Antonio Eram (Netopia), Dorel Grigore (Ascendis), Dorin Boerescu (2Parale), Ciprian Gavriliu (Play the Balls) și Ionuț Boldizsar (n-Tech) moderați de Bogdan Ungureanu (editura Publica).

În ziua a doua, dedicată comunicării de brand în era relațiilor sociale online, vei întâlni specialiști de la agenții de comunicare și brand și practicieni: Adrian Mironescu (idegrafo), Alexandra Crăciun (Okian), Titus Căpîlnean, Adrian Răulea, Alexandra Dumitru (Venture Connect) și Cristian Ignat (2Parale).

Ai și un discount de 10% dacă ești membru al grupului de LinkedIn.

Bun, toate frumoase până aici. De la majoritatea evenimentelor la care merg încerc să învăț câte un pic din stilul de prezentare al celui mai bun vorbitor din listă. Eu, unul, m-am săturat de vorbitori care scriu mic pe slide-uri, care nu au o structură sau care nu sunt coerenți și nu transmit un mesaj central în prezentarea lor.

Drept urmare am făcut o listă(prin 2009) de lucruri pe care trebuie să le faci ca să ai o prezentare bună.

Cine mă ajută să completez lista?

6 thoughts on “Prezentarea perfecta – ce trebuie sa contina?”

  1. Cum comentariul meu a ajuns doar pe Facebook, am să reiau :

    Salut Titus, mă bucur pentru că vei veni foarte pregătit la eveniment. Pentru a completa lista, aș adăuga, în special la workshop, o introducere de 2-3 minute în ceea ce privește analiza așteptărilor participanților. Chiar dacă interesul poate fi comun, domeniul de activitate face parte dintr-o categorie eterogenă.

    Apoi, eu unul, aș vrea ca în urma unei conferințe sau workshop să primesc o direcție sau o neliniște: unde să caut să aflu mai multe sau ce lucruri din viața mea, fie personală sau profesională ar fi de analizat și schimbat. Poate că pare la mintea cocoșului ce spun. E și firesc, pentru că sunt lucruri de bun simț. Întrebarea este dacă se vor și întâmpla. Succes!

  2. M-as referi la:

    -interactiune cat mai mare cu cei din sala;
    -exemple multe, dar fara sa-i sufoci;
    -eventuale premii pentru cei mai activi- o carte, o invitatie la un evenimente, un guestpost, consultanta pentru organizatia pe care o reprezinta;
    -interes pe bune din partea speakerului, impreuna cu o doza buna de energie si entuziasm;

    Spor!

  3. Am de făcut două lucruri fundamental diferite:

    – un keynote speech la viteză maximă, în care povestesc despre cum poți face o prezență online în 7 pași ușor e aplicat
    – un workshop cu parte practică, unde accentul cade pe exemple, dincolo de teorie

    Cred că o să folosesc treaba asta cu sesiunea de consultanță gratuită(2-3 ore) pentru cel care pune cea mai bună întrebare.

  4. fara un pic de talent de orator nu faci nimic

    ——————-
    Paraschivescu Paul bmwclub.ro moderator micronet 0744509330

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *