Pagina Pro Tv a strans 175.000 de fani peste noapte

Azi am intrat pe Facebrands și am luat un pic topul la ochi, după ce am văzut o intrare surpriză în primele 20 de pagini din România. Pro Tv a reușit să strângă nici mai mult, nici mai puțin decât 175.000 de fani în ultimele 24 de ore.

Inițial m-am gândit că au ceva concurs cu superpremii, plus o campanie de Ads foarte bine făcută, însă activitatea de pe Wall/Pagină nu indică nimic din valul de creștere pe care l-au înregistrat. Unii ar putea zice că s-a produs un aflux de conturi inactive care au dat like paginii, pentru că interacțiunea a rămas la același nivel:

Dacă totuși fanii sunt reali, atunci rata de implicare a utilizatorilor în conversație e îngrijorător de mică. Oricum te-ai uita la pagină, ceva e în neregulă. Poate mă lămurește cineva, unul din experții social media din piață, ce s-a întîmplat în cazul ăsta.

15 thoughts on “Pagina Pro Tv a strans 175.000 de fani peste noapte”

  1. Hmmm buna observatie. Nu exista posibilitatea sa fie un flux mare de publicitate pe Facebook? Fiind seara cu “Vocea Romaniei” sa fi bagat Facebook Ads de toate felurile …

  2. E dubios in orice caz. Noua interfata a site-ului e foarte deranjatoare, plus reclamele alea video ce iti apar cand ti mai draga stirea, te scoate din minti. Nu stiu cine a putut sa dea like.

  3. 17 noiembrie- 5 decembrie 2011: de la 4600 de fani la peste 400.000 Asta nu o explica nimeni? Evadeaza.ro
    Trebuie sa fie ceva. Nu cred ca sunt fani platiti, din acei fani platiti ar fi unii care ar parasi repede corabia, plus ca s-ar trezi si cu ceva comment-uri din Beirut de ex.

    Mai cauta Titus, mai caut si eu. Trebuie sa existe o bresa, ceva informational, daca afli ceva da-mi de stire

  4. @Alex si ei sunt dubiosi. O sa scriu, sa vedem ce iese. Trebuie sa investighez intai. Auzisem un zvon, cum ca au comasat niste pagini(PRO). De Evadeaza.ro nu stiu nimic inca.

  5. Titus, ai spus asta si mai sus. Nu merge. Nu poti comasa decat o pagina FB Places cu o pagina de companie si din acest mix nu te alegi decat cu fanii si cu posibilitatea de a posta locatia pe harta. Are nenumarate dezavantaje, nu as recomanda nimanui. In primul rand nu mai poti pune tab-uri personalizate si asta ar fi suficient.
    –Deci sigur nu este vorba de comasare, nu se pot comasa decat 2 pagini si in termenii prezentati mai sus. Eu m-am gandit initial la Twiends dar dupa un minut am realizat ca nu este asta, am prezentat argumentatia in primul comm (din acei fani platiti ar fi unii care ar parasi repede corabia, plus ca s-ar trezi si cu ceva comment-uri din Beirut)
    PS: chiar ma intereseaza subiectul, ti-am lasat un post si pe Google Plus, scuza-mi insistenta dar “miros” un secret pe aici si am un suflet de pisica :)

  6. N-as crede ca ar fi descoperit ProTv-ul vreo noua metoda de social media branding ca sa atraga fani atat de eficient mai ales ca nu au vreun concurs sau vreo alta metoda de a atrage fani. Dubios…dar pana la urma romanii sunt foarte inventivi insa nu neaparat corecti :)

Comments are closed.