Un eveniment fără bloggeri – Business Congress

Am tot citit recentele lamentări pe varii bloguri cum că se merge în grup la evenimente, că nu mai văd fețe noi, că se pișcotărește sau mai știu eu ce alte probleme. Ei, uite că se fac evenimente și fără bloggeri.

Un asemenea exemplu e Business Congress, organizat de AIESEC București pe 23 Martie, la Hotel IBIS București(Gara de Nord), și care nu este pentru studenți. E pentru tineri profesioniști și antreprenori care caută să își extindă rețeaua de contacte.

Ce-ți iese din cei 80 Euro dați pe taxa de participare?

Dincolo de accesul la vorbitorii specializați în training și networking(acea activitate de cunoaștere a oamenilor cu care legi apoi legături de afaceri), banii respectivi îți pot aduce:

– un alt job, poate mai bun sau în alt domeniu
– clienți pentru jobul curent
– clienți pentru afacerea ta
– furnizori pentru afacere sau pentru compania la care lucrezi
– idei noi de asociere/dezvoltare
– angajați/membri noi de echipă
– o mână de oameni noi în agenda ta

Dacă ai nevoie de cel puțin unul din lucrurile menționate mai sus, atunci merită să vii pe 23 Martie la Business Congress. Chiar dacă evenimentul e organizat de un ONG studențesc și cu siguranță organizarea nu o să fie perfectă, merită să încerci atmosfera, mai ales dacă nu ai mai fost la evenimente de tipul ăsta. Deci înscrie-te.

Invitația e deschisă (și) pentru alți ONG-iști pasionați de domeniu – JADE, JCI, Grasp, FPP, BOS, ASER, VIP – cei care frecventează Bucharest Hubb și alte incubatoare de afaceri din București și din zonă, cititorii de portaluri de antreprenoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *