Cauți un cumpărător pentru afacerea ta online? #VentureConnect

Să zicem că ești antreprenor online și îți merge destul de bine afacerea. Toate verzi și ok până îți vin niște idei de dezvoltare, dar nu orice idei. Idei din alea de tipul RDS(cuceresc toată țara, cumpăr tot ce pot, mă extind masiv), pentru care ai nevoie de peste 250.000 EUR finanțare.

Banii ăștia cu greu o să îi poți obține de la bănci, prin împrumuturi de afaceri. Ai mult mai multe șanse să găsești un investitor la Venture Connect.

VentureConnect a ajuns la cea de-a treia ediție și va avea loc pe data de 20 iunie 2011, la Hotel Intercontinental București. VentureConnect este prima inițiativa din Romania care aduce laolalta antreprenori si investitori potențiali din domeniul IT/Internet/Tehnologie.

La aceasta ediție sunt asteptati investitori din Statele Unite, Europa de vest, din regiunea centrala si est-europeana si bineințeles din Romania. Alaturi de Kenneth P. Morse, fondator al MIT Entrepreneurship Center și William K. Aulet, director al MIT Entrepreneurship Center din Statele Unite, se numară si 3TS Capital Partners care intenționeaza sa lanseze in lunile urmatoare “3TS Catalyst Fund Romania”, un fond de investiții de aproximativ 30 milioane EUR, finantat partial prin intermediul programului JEREMIE al Fondului European de Investiții și care targeteaza sectorul IT și online.

Mai sunt fix 3 zile până când poți să îți înscrii afacerea la Venture Connect(deadline – 3 iunie). Dacă nu ești antreprenor, măcar dă de știre mai departe, poate ai vreun cunoscut interesat de treaba asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *