Despre mine

Sunt pasionat de brand marketing, tech și antreprenoriat, despre cum schimbăm în mod constant lumea.

Din ianuarie 2022, sunt Co-Founder la Private Market Labs, unde democratizăm modul în care afacerile mici sunt cumpărate și vândute cu un connections marketplace.

Până la începutul anului 2022, am servit ca Director of Corporate Marketing pentru Appen, liderul în AI training data, tranzacționat public pe Australian Stock Exchange.

Am avut privilegiul să lucrez în 8 țări și 3 continente.

Mi-am început cariera profesională în Europa în 2006, când am început prin a face voluntariat pentru un ONG de tineret care își propunea să maximizeze potențialul umanității. Apoi, după o perioadă în social media, am trecut la a lucra pentru un proiect minier responsabil, dar controversat, pentru aur și argint.

În 2014, m-am mutat la Londra și am înființat o companie axată pe conectarea bucătarilor casnici cu gurmanzii, și am condus-o în timp ce am început să lucrez full-time și să ajut lucrătorii migranți români din Europa să trimită bani familiilor lor mai ieftin și mai rapid.

După ce m-am mutat în SUA în 2016, am sărit în a treia revoluție AI, unde din nou empowerment și branding au jucat roluri importante, fie că a permis agenților de servicii clienți să facă mai mult cu automatizare, fie că a permis identitate și plăți descentralizate într-o lume post-Equifax hack, sau mai recent, a abilitat oameni din întreaga lume să participe la economia AI lucrând la training data pentru companii globale.

Dețin un grad de Executive MBA de la Hult International Business School, promoția din 2014, cu o specializare în strategii aplicate go-to-market pe marketplaces, pe care l-am primit în timp ce lucram la una dintre startup-urile mele în food tech. Am obținut și o certificare ML la Londra, online, printr-un curs Stanford.

Mă poți urmări pe Linkedin

19 thoughts on “Despre mine”

 1. Imi place blog-ul tau…si eu sunt pasionata de comunicare.
  O sa mai revin pe aici!

 2. Ma bucur ca iti place blogul 🙂 Te astept sa revii si sa pornim discutii de ori de cate ori o sa gasesti ceva comentabil aici.

 3. Mulțumesc mult, Alin. :> Îmi place să văd că cititorii mei apreciază. Mă motivează să scriu și mai bine.

 4. Domnule pinguin m-ai impresionat cu realizarile acestea intr-un timp atat de scurt.
  Bafta in tot ce mai intreprinzi si astept sa-ti vad creatiile in publicitate… 🙂

 5. Pingback: Update – descriere | Titus Blog
 6. Thanks, Ada 🙂 Cand vezi un link interesant, da-l mai departe, poate o sa le placa si altora 😉

 7. Thanks, Ada Cand vezi un link interesant, da-l mai departe, poate o sa le placa si altora
  +1

 8. Thanks, Ada Cand vezi un link interesant, da-l mai departe, poate o sa le placa si altora +1
  +1

 9. Dau Like dacă îmi explici care e finalitatea pagini ăsteia. Ce vrei să faci cu ea?

 10. a pornit de la o curiozitate, văzând atâtea grupuri (pagini colective FB), care mai de care: câți băimăreni poți aduce laolaltă cu o astfel de pagină? mi-am zis
  apoi, am realizat că e o modalitate bună de promovare a ținuturilor maramureșene, nu doar băimărene. intenționez să pun cât mai multe imagini, când îmi va permite timpul. un număr cât mai mare de turiști ar înflori la propriu ținuturile natale. ceea ce nu ar face decât să mă bucure 🙂
  poate funcționa și ca o platformă pentru băimăreni, dacă vreunul are de dat ”sfoară în țară” la ceva anume.
  o zi faină 🙂

 11. Pingback: Cum sa te angajezi folosind profilul de LinkedIn - Concediaza-ti seful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *