Atlas de Mitocanie Urbana – Mahalagiul de Biserica

Cuviosus Porcus Rex

Aceasta specie nou descoperita este ruda cu Taranul de Mall si Badaranul de Cinematograf.

De regula, apare de sarbatori la biserici sau in preajma lor, intotdeauna in turma. El sta in spate si rade in timpul slujbei, face caterinca proasta – uneori cu voce tare, alteori doar intim(variantele mai putin evoluate), nu crede in nimic, dar vine acolo pt ca se aduna multa lume si poate sa se evidentieze.

Prezinta o serie de varietati in costum, in haine de strada, cu masina – trece prin grupul de enoriasi si scapa si cate un claxon

Comenteaza mereu cu colegii de turma, tot marlani ca si el, despre divinitate, aruncand cate un scuipat din cand in cand, intre fumurile de tigara si gurile de bere din PET.

Obsrvare stiintifica: Acest specimen a fost observat in urmatoarele momente din an: Craciun, Revelion, Florii, Pasti – va mai aparea de Rusalii si apoi va intra in hibernare pana la urmatorul Craciun.
Uneori poate fi asociat cu rudele sale, metamorfoandu-se doar la ocazii.
Alteori e latent in specii relativ normale, devenind activ in momentele esentiale.

2 thoughts on “Atlas de Mitocanie Urbana – Mahalagiul de Biserica”

  1. cine nu l-a vauzut de inviere?

    mai urmeaza inca unul, porcul de iarba verde, e deja detaliat pe site-ul radio guerilla dar tot merita mentionat, ca l-am intalnit azi din nefericire pe plaiurile morosene -> maneaua si burta in dotare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *