Studentie, frate (II)

Am ales din nou titlul sugestiv de studentie pentru ca asta am trait din nou si traiesc acum din nou. A fost supertare cat am fost prin AIESEC, vreo 2 ani si jumatate, in care am trait la maximum o gramade de experiente supermisto.

Ce nu am experimentat cu adevarat e viata de student obisnuit, o sa o incerc acum macar pe final de facultate(sper:) ).

Una peste alta, ca sa revin la subiect, ieri mi-am incheiat oficial mandatul de vicepresedinte Com. in AIESEC Bucuresti, festiv, la Muzeul Taranului din Victoriei, impreuna cu vreo 70 de prieteni(membri, alumni, colegi). Nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre ce s-a intamplat dupa.

Am mers acasa impreuna cu Diana, cu ultimul metrou de la Victoriei spre Dristor 2, in care mai multa lume dormea decat era treaza si cei de la Rosal se pregateau sa inceapa curatenia. Eram imbracati foarte frumos amandoi, ca deh, fusesem la ceremonia de takeover inainte si aratam foarte interesant in metrou la costum si ea la tocuri 🙂

Ajunsi la Dristor evident ca nu mai circula nimic spre Grigorescu, unde stau eu, asa ca a trebuit obligat fortat sa luam un taxi. Daca in anii trecuti cand ceream o tura cu taxiul de la Dristor la Grigorescu, trebuia sa ma rog de taximetrist sa ma duca sau sa ii promit mai mult decat era cursa efectiv, de cand cu criza econimica si financiara(sic!) nu numai ca si-au redus tarifele toate firmele de taximetrie, ci acum accepta orice cursa, numai sa isi faca planul de tura.

Am pasit in bloc pe la ora 1 fara 20. Ajunsi sus, ne-am lasat aparatura si alte echipamente auxiliare moderne care le aveam la noi si am fugit jos la cumparaturi pentru ca ghiciti ce? frigiderul era iar gooool 🙂

La chioscul de jos care e inca deschis non-stop, o tanti tinerica vorbea de zor la telefon si pana nu i-am batut in geam nu a venit la noi. Am luat o caserola de muschiulet(stiu, nu e studenteste, dar nu mergea aparatul de feliat si era cea mai ieftina varianta), o paine vai de capu ei, un ketchup si ne-am intors sus.

Locuiesc intr-o garsoniera de 36 mp cu fratele meu, care coincidental, in noaptea trecuta vroia sa doarma. Ne-am refugiat in bucatarie amandoi, unde la o masuta langa cuptorul cu microunde, am papat de zor paine prajita cu branza si muschi+ketchup, savurand sampania de 1l si jumatate primita la takeover si sarbatorind in mod inedit 1 and si 5 luni.

One thought on “Studentie, frate (II)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *