Te ia din WC-ul barului – Romtelecom Midnight

Am fost Sâmbătă seară în barul Whispers(e fix lângă Expirat, pe străduţa de dinainte de McDonalds de la Cişmigiu).

Să începem deci cu contextul. Barul Whispers e un wannabe – sportsbar, cu muzica dată în surdină. La intrare te întâmpină o masă de fussball și ușa secundară. La a doua intrare(sic!) sunt cele 2 ținte de darts, cu linii de demarcație, table cu cretă, tot tacâmul. Poți să vii să te joci în voie. Ca orice bar de sport care se respectă, Whispers are 2 televizoare și un proiector, date pe un canal de sport din State, cred.
Îl trădează muzica din fundal, care inițial nu exista, iar apoi a pornit încet de tot, ca să nu deranjeze microbiștii visători poate.
Getting to the point, după ce am trecut print jumătate de litru de lichide, evident că a venit acel moment în care trebuie să vizitezi camera mică.
Mă duc liniștit ca tot omul, mă plasez la țintă și…..

mă uit în față, la panoul OOPS Media, de deasupra pisoarului.
Inișial nu am observat, dar după ce am aruncat o a doua privire, am observat reclama la postul de filme pentru adulți Romtelecom – Midnight, plasat exact sub nasul meu.

Excelent, exact în baie aveam nevoie să știu că există un nou set de programe cu pronografie non-stop cu care să îmi omor orele triste de dupa serviciu sau nopțile în care nu pot să dorm din cauza excesului de cofeină.
Trecând peste ironi, m-a surprins. Foarte bun locul, asigură un flux constant de masculi(fiind baia băieților) ieșitori în baruri sportive, deci fără prietenă stabilă sau cu una care stă acasa mult, deci nu prea e cine știe ce. Vârsta între 21 și 27 de ani, probabil studenți sau proaspăt absolvenți, care nu prea mai stau cu părinții, deci ar putea să își bage canale porno fără să mai pună cineva întrebări incomode 🙂
Revenind la situație în sine, mă duc la robinet ca tot omu să mă spăl pe mâini. Mă uit mai atent la robinet și ce mi-e dat să văd 🙂

nu, nu asta, e ok asta, am înțeles, în partea asta am apă rece.
Dincolo e puțin altfel 🙂

Cred că trebuia să scrie fierbinte, dar se pare că cei de la Romtelecom au punctat și aici, înlocuind scrisul cu Midnight, pe fond roșu. Creativ, frumos 🙂

Despre Midnight:

Acest articol nu e un advertorial, e doar o analiză a unei campanii care mi-a plăcut.

Ție îți place?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *