Vlog – Red Bull X-Fighters 2009 in Bucuresti

Loc: Piața Constituției, București

Dată și oră: 4 Iulie 2009 – între 19:00 și 20:30

Azi am fost la Red Bull X-Fighters București, eveniment de sărituri cu motocicleta de pe o rampă pe alta, descris în mare.

În fapt, 4 rideri de top: Jimmy Verburgh, Morgan Carlson, Nick Franklin si Steven Stuyven, experți în freestyle motocross, au venit în București să facă o demonstrație de sărituri a-la Motocross Madness, în fața a cam 2000 de curioși.

”Cei patru se numara printre participantii la X-Fighters World Tour, cea mai tare competitie de FMX, care este echivalentul Ligii Campionilor la fotbal si, cand nu sunt ocupati sa participe la turneul propriu-zis, incanta spectatorii cu numeroase demonstratii in toata lumea – inclusiv la Bucuresti.”
sursa Metropotam

Totul era să nu mai înceapă din cauza ploii, care a ținut de la 18:30 până la 19:30, întârziind tot spectacolul. Lumea a stat zgribulită sub umbrele și a așteptat, pe sub copaci, pe lângă clădirea de vis-a-vis. Putem zice cu brio că a meritat așteptarea.

Am filmat Superman, Superman Seat Grab, Can-Can, Heel Clickere, Clothes Hanger, Shaolin, Backflip, Nothing, Kiss of Death și alte trickuri combinate.

Din nefericire, comentatorii nu prea aveau habar de trickuri și își cam dădeau cu presupusul. Mai mult, nu prea știau nici detalii despre sportivi în sine: ”Au undeva între 25 și 29 de ani”, după care să anunțe că unul din ”rideri”(că așa le spuneau 🙂 ) e născut în 1974 = 35 de ani…hmm… În fine, au incercat să facă spectacol și au avut noroc de un public activ și binevoitor, că altfel… 🙂

Va las în continuare să vă uitați la clipuri:

Sper că v-a plăcut 🙂

Update: Filmări și poze HD la Sorin pe blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *