WordPress si iPhone – blogging

iPhone si wordpress

iPhone e o unealta foarte utila pentru bloggeri mai ales pentru modul in care se comporta pe Internet, camera foto destul de Performanta, modul de filmare si el destul de bun ca sa surprinzi momente interesante din cotidian si sa le pui pe blog.

Mai mult, tastatura qwerty orizontala oferă un confort suficient de mare ca sa poţi scrie repede un articol, nemailimitandu-te doar la tweets când se intampla ceva cu adevărat important. 

Poţi sa scrii practic de oriunde, chiar dacă nu ai semnal, pentru ca folosesti notes si apoi copiezi ce ai scris când ajungi la un wireless. 

WordPress se poate folosi pe iPhone in 2 moduri, depinzand de tipul de platforma: hosted de ei sau cu domeniu propriu. Nu o sa insist pe subiectul celor cu wp hostat la wordpress.com. Ei au o aplicatie foarte buna special pentru iPhone.  

Pentru cei care au domeniul lor, cel mai bine este sa acceseze interfata de admin din Safari si sa se logheze in Dashboard. Ca sa creezi articole noi, muta box-ul de pe Dashboard quickpress sa apară primul. Dacă totuşi vrei sa folosesti add post din meniu, recomand trecerea editorului WYSIWYG in modul html code pentru ca in modul standard se comporta ciudat, blocand uneori scrisul din cauza JavaScript. 

Happy blogging cu iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *