uberTelenovela Imbratisari frante

Nu știu cum se face că în perioada asta am reînceput să mă duc la cinema, din nou la invitația Corinei, de data asta cu Oana și Adriana. Am mers miercuri să beneficiem de megareducerea de la Orange Film.

dacã e miercuri, e Orange film
2 bilete la pret de 1

În fiecare miercuri Orange te scoate la film.

Poti beneficia de douã bilete la pretul unuia singur în fiecare miercuri, la orice film, la orice orã, în cinematografele partenere. Trebuie doar sã soliciti sãptãmânal biletul Orange film.
cum soliciti biletul Orange film

Trimite FILM prin SMS la 241 sau intrã în portalul wap Orange World în sectiunea dedicatã filmului si dã un simplu click pe linkul ‘Solicitã un bilet Orange film’.
cum obtin 2 bilete la pret de 1

Odatã ce ai cerut un bilet prin telefonul tãu Orange vei primi un mesaj scris ce contine un cod unic pe care-l poti folosi miercurea. Arãtând miercuri acest cod la casa de bilete din cinematografele partenere, vei primi douã bilete la pretul unuia.
cât costã

Tariful mesajului trimis la 241 este de 0,05 EUR /mesaj

Am fost la Plaza Mall, din Militari, la Movieplex . Am ajuns acolo după ce am făcut jumătate de oră cu bicicleta de la Unirii, pe coclaurile din Drumul Taberei, unde era să mă şi pierd un pic. Mi-am parcat bolidul la singurele rasteluri din zonă, la intrarea din spate, spre Cora(altele cică nu ar mai fi în zonă).

La film, la etaj, era o coadă lungă ca o zi de luni 🙂

Am prins bilete chiar când începea filmul şi am intrat în sală. Am avut locuri foarte în faţă, pe rândul B, deci am belit ochii la ecran de aproape. Am fost la filmul ”Îmbrăţişări fânte”, film spaniol în avanpremieră.

Cu Penelope Cruz în rol principal, filmul este despre un bărbat care scrie, trăiește și iubește în întuneric. Victima a unui accident de mașină în urma cu 14 ani, el și-a pierdut vederea, dar și pe femeia vieții lui, pe Lena(adică Penelope).

Dramatismul exagerat şi replicile previzibile fac din film o ubertelenovelă demnă de râs. Are multe faze pline de clişee, fiecare află despre celălalt personaj lucruri şocante pe parcurs, se petrec răzbunări, se trăieşte intens, ce să mai, tot tacâmul :))

Cele mai realiste chestii din film au fost scenele de sex, care au avut o aromă foarte europeană. În comparaţie cu cele americane, care sunt scoase parcă din basme – cuplul nu traspiră sau nu se mişcă brusc, cele de aici chiar dădeau impresia de realism.

Cea mai tare fază din film, din punctul meu de vedere, a fost când Lena a terminat de făcut sex cu moşul Ernesto, a vomitat, apoi s-a machiat, s-a apropiat de pat, a văzut că moşul doarme(pare mort) şi şi-a aprins tacticos o ţigară.

Una peste alta, nu recomand deloc filmul ăsta. Waste of time and money 🙂 Mai bine citeşti o carte 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *