Articolele saptamanii trecute pe Titusblog

poza
sursa foto

A început încă o săptămână și de data asta vă scriu ediția a doua din retrospectivă – pentru săptămâna 4 -11 Octombrie 2009. Mă uitam în retrospectiva din săptămâna 27 Septembrie – 3 Octombrie și îmi vine să scriu cam aceleași gânduri. Am de lucru 🙂 Și nu o zic cu părere de rău, ba din contră.

Mai sunt 4 zile până când se întâmplă TEDx, deci mai sunt multe de făcut, inclusiv pe DTP și Social Media – apropo o să avem live Twittering de la TEDxBucharest pe hashtagul #tedxbucharest.

Revenind însă la articolele săptămânii trecute, mergem din nou prin top 5 pentru 4 – 11 Octombrie:

Cel mai mult buzz de săptămâna trecută a fost stârnit de articolul legat de acțiunea de la Universitate, unde mii de pagini de carte au fost risipite pe străzi, în speranța că cineva se va reapuca de citit 🙂 Mi s-a părut ușor ridicolă acțiunea, slab comunicată. Am aflat abia ulterior că hârtia era reciclată, că s-a strâns tot gunoiul, că era un demers intelectual.

Citește mai multe aici: http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/06/risipa-si-gunoi-la-universitate/

Săptămâna trecută s-a întâmplat Anim’est și cu ocazia asta am fost și eu la ”Max and Mary” – o animație foarte tare, pe care dacă ai ratat-o, trebuie să cauți alte metode să o vezi. În afară de cât de mișto a fost acolo, ne-am trezit și în mijlocul unui mic fail, pentru că au încurcat rolele de film și s-au prins pe parcurs.

Citește toată pozna aici: http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/04/animest-deschidere-cu-skepsis

Vineri am fost la Noaptea Devoratorilor de Publicitate și a fost prost. Foaarte prost. Și nu sunt singurul care am zis asta. Majoritatea celor care au fost pe acolo și se așteptau la un spectacol de reclame au ieșit dezamăgiți.

Despre noaptea respectivă – http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/10/noaptea-devoratorilor-de-spectacol-ieftin/

Da, asta e una din preferatele mele. Duminică am scris despre faptul că poliția bucureșteană stă mai nou și pe social media. Au conturi de Twitter, Messenger și Facebook și vor sa comunice cu cetățenii pe acolo. Suntem cu toții curioși să vedem ce ne vor povesti.

Întregul articol: http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/11/politia-o-arde-mai-nou-pe-social-media

Ultima dintre nominalizări, dar nu și cea din urmă, este reclama sau pseudoreclama celor de la The Onion legată de țigări și fumat în general. Ei au zis că fumatul e gay și așa vor să convingă puștii să nu mai fumeze.

Clipul și comentariile: http://www.tituscapilnean.ro/2009/10/06/una-pe-zi-daca-fumezi-esti-homosexual/

Get inspired! A început săptămâna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *