Una pe zi – Daca fumezi, esti homosexual


New Anti-Smoking Ads Warn Teens ‘It’s Gay To Smoke’

No comment! Clipul ăsta din state a transformat complet lupta antifumat în ceva mult mai tare și mai coerent. Ideile vin de la un psiholog, care a exploatat în sens invers efectul de cool al țigărilor și le-a transformat în ceva folosit de categorii marginalizate – în cazul nostru: gay.

Fumatul e gay. Asta spun spoturile TV. Au avut și efect, niște copii publicând deja clipuri pe youtube despre cum nu vor ei să fumeze, ca să nu pară gay. Mi se pare o asociere genială la nivel psihologic și social, ca să condamni un obicei prost. Problema e că efectul pe care l-a avut reclama dezvăluie și imaginea homosexualilor – una de ”don’t”, de proscriși.

Sunt curios cât o să dureze până se revoltă băiețeii cu drepturile homosexualilor.

Dacă tot am sărit ieri reclama zilei, recuperăm azi :))

5 thoughts on “Una pe zi – Daca fumezi, esti homosexual”

  1. Sunt prea Pro LGBT ca sa fiu de acord cu asa ceva. E o jignire plina de tupeu si ma mir ca a fost acceptata aceasta idee.

  2. Ai tu o idee mai buna ca sa convingi oamenii sa se lase de fumat? :))

    Mie mi se pare simplul fapt ca exista oameni care fumeaza printre nefumatori o jignire si o nerespectare a dreptului de a respira linistit.

    E ca si cum ar veni la mine un om si ar scuipa in fata mea, sau mi-ar lipi guma in par. Ce am facut eu ca sa imi fumezi in fata?? 🙂

    Si daca o sa fie mai multi oameni care o sa se lase de fumat decat gay revoltati, poti spune ca aceasta campania a fost una de succes, nu? Punand in balanta rezultatele finale.

    Si daca o privesti ca pe o discriminare…no worries… oamenii gay o sa supravietuiasca poate putin mai mult decat fumatorii si o sa ii vada murind pe cei carora din cauza carora li s-a distrus reputatia. (glumesc)

    Numai bine!

  3. OK, chiar nu s-o prins lumea ca ii de la Onion (aka site de umor) stirea asta sau eu nu m-am prins ca tot articolul e defapt o glumita ce are la randul sau imbricata o gluma in el :-??

  4. Cred ca lumea s-a prins ca nu prea ai cum sa difuzezi asa ceva intr-o politically correct America.

    Imi place ca am starnit doua tabere 🙂 Sper ca nu a luat-o nimeni prea in serios caterinca asta de clip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *