Antigreva calatorului de la metrou

Gata, deja e prea mult! Am fost de dimineață din nou cu tramvaiul 27 și m-am enervat un pic. Bine, am fost printre cei norocoși, care au venit în stație pe la 9 fără 15, când deja lumea stătuse de 45 de minute și nu venise niciun tramvai.

Primele două care au venit erau pline ochi, cu oameni grăbiți de toate soiurile – chiar al doilea dintre tramvaie a plecat foarte greu din cauza unui specimen. Cred că știm cu toții agentul de pază beat, care se urcă, dă ghionturi și nu poți respira pe lângă el, de la halena alcoolică. Ei, gagiul ăsta a crezut că poate să se urce și a stat în ușa care se închidea peste el. Toate astea până când cineva s-a enervat și l-a împins din tramvai. 🙂

Până la urmă a venit și al treilea 27, pe care l-am umplut și am mers mai departe. Până la Mărășești, unde am simțit forța blocajului(am stat vreo 10 minute pe pod), de unde am luat-o entuziast pe jos, alături de alți concitadini grăbiți.

Updated!

– imn găsit pe hotnews.ro

Cred că m-am cam săturat să stau degeaba și o să merg la protestul spontan de diseară – la ieșirea de la metrou de la in fata la Universitate(fantani), la ora 19:00 rupem cartela. Facem asta în semn de protest față de distrugerea fluenței cât de cât ok a traficului bucureștean. Practic, oamenii ăștia ne scurtează viața cu câte 1-2 ore pe zi prin greva asta.


*așa arăta dimineață tramvaiul

Cine vine la 19, la TNB?

update:

O să rupem simbolic bilete mari A3 de Metrou.
Am mai aflat între timp că greva e ilegală – deci cineva trebuie să plătească pentru cele 2 ore irosite în plus pe drumuri zilele astea. Deci mâine mergem cu metroul!

4 thoughts on “Antigreva calatorului de la metrou”

  1. Greu cu bicla acum, huh?e deja prea frig, banuiesc.. Eu a trebuit sa ajung la 10-10:30 in Baneasa. Am facut o ora per total, pe jos pana la Romana si apoi cu 301 pana la aeroport. Culmea, s-a mers. Nu a fost peste poate de plin nici autobuzul, nu am stat jos, dar sa nu exageram…

    Si cel mai greu imi e sa cred ca nu am avut titiu fix saptamana asta..bine, probabil ca in trafic chiar era jale!

    Pupaturi si sustinere, daca continua PSDu asa 😀
    Poli

  2. Care bicla? nu o iau pe vremea asta 🙂 Era jale mai ales prin centru – zona Unirii, m-am dat jos din tramvai din cauza asta. Cred ca ai avut noroc.

    Cat despre politica, mai bine sa nu incep discutia 🙂

    Spor la trebi!

  3. 1) Hmm, m-as simti foarte flattaa sa ma abordeze careva pe strada in legatura cu blogul. Nu mi s-a intamplat asta decat printre cunoscuti si, in general, pe messenger, imediat dupa descoperirea blogului (cand m-au felicitat pt anumite articole sau pt stil, in general). Necunoscutii nu ma astept sa ma recunoasca, nu mi-am postat o poza prea clara. Fac pariu ca tu nu m-ai recunoaste pe strada doar cu ajutorul pozei de pe blog 2) Pai de exemplu daca m-as plimba eu prin oras si te-as observa pe tine (singur, intr-o ipostaza contemplativa, mai bine zis cand stai si pari ca nu faci nimic), normal ca te-as aborda, avand in vedere imaginea pe care mi-am format-o despre tine ca om pe acest blog. In caz ca ar fi vorba despre alt blogger, genul agresiv sau sarcastic pe blog (desi sa zicem imi place), nu l-as aborda. Depinde foarte mult de om, caci mai intai ma gandesc la reactia lui inainte de a-l aborda. P.S.: Vezi ca ti-am lasat o leapsa pe blogu’ meu.Moretta’s last blog post..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *