Comedia cu deMaio si #pintica in casa mondenului

troll_2Trolii sunt măsura succesului. Anul trecut, prin septembrie, octombrie, aveam și eu trollii mei. Între timp s-au retras, pentru că n-am mai publicat articole așa de controversate și mi-a mai scăzut ritmul de scriere.

În schimb, pe blogurile mari, ei sunt activi, vivace și dezinvolți, când vine vorba să se ia de autor, articol, idee sau de alți comentatori. Despre trollime au scris zoso, sebi, lamaie și au pus destul de bine la punct situația, mai puțin ultima fază – certurile între trolli.

Articolul ăsta a pornit de la o mică discuție între deMaio si #pintica, care a degenerat în ceva ce urmează să povestesc. Toată treaba s-a petrecut pe monden.info, cu ajutorul acestui articol, din momentul în care Mjöllnir s-a luat de crontz, iar #pintica a sărit să dea în Mjöllnir.

De aici au început distracțiile:

Mjollnir către crontz: ”prin ăia care mine sau ca Pyuric, oameni care ar trebui lăsați să conducă lucrurile aici, nu să plece și să se realizeze afară, departe de simbolurile fugii de la școală, așa ca tine…(..,) suntem toți o generație de McDonald’s, ca tine și, culmea, nici nu avem toți ca studii zoofilia la seral…”

crontz se apără: ”Probabil ca sunt lucruri pe care le spui in general celor care te contrazic, dar sa stii ca TU ai o atitudine infecta…Daca erai asa “evoluat” nu te pretai sa jignesti in felul asta.”

și din umbă apare superPintică, to the rescue : ”Demaio iar incepi cu scandalurile ?”

care a generat o reacție în escaladare, a lui Mjollni. Probabil povești mai vechi între ei: ”Au, e și retardatul de Pintică pe aici, ăla care scrie cu câte paișpe de I când nu este nevoie? Vaiii, mă scuzați, eu mă retrag, cu tembelul ăsta chiar nu stau de vorbă. Pyuric, scuză-mă, n-am știut că aduni și javre pe aici.”

la care #pintică i-o dă arogant: ”pe blogul tau “nu tolerez injuraturile legate de parinti” si tu ii faci parintii retardati lu Crontz ? Ba prea suferi de tine… Vrei sa iti scriu si eu cu diacritice ?” – argumentat, ce să zic 🙂

remarcă după care spiritele s-au încins și deMaio a dat-o : ”Auzi, măi, nu vrei să mă bați și pe mine, ca pe Arhi?” asta apropo de micile conflicte blogosferice de la sfârștiul anului trecut, hashtagu #haded și alte miștocăreli

#pintică atacă din nou, de data asta și mai targetat – ”Mai bine du-te la un fotbal sau la un bootcamp cu baietii si linisteste-te. Ia lasa tu blogu asta si hai sa avem o discutie pe mess” că și așa e expert la asta, vezi interviul cu Chinezu.

și deMaio s-a enervat de tot, zicând ”Eu cred că vom avea una face-to-face, după cum merg lucrurile. Cât despre foame, ia zi tu nene Pintică, de câte ori ai văzut bannere la mine pe blog sau altele asemenea, când aveam peste 1000 de vizitatori pe zi și tu începeai să apari în blogosferă? Când am scris eu ceva ca reclamă, când am încasat eu bani ca fomiștii ăia ce nu se mai satură de porcării, ia spune tu, că știi destul de bine ce și cum era demaio.info pe vremuri? Ai? De ce vorbești tâmpenii???”

Și după asta, cei doi au mers, s-au văzut și au făcut exact ca oamenii de mai jos(am ales sugestiv clipul, ca să îi ilustreze cât mai bine pe cei doi, de care am vorbit mai sus”:

L-o fi bătut #pintică pe deMaio? Filmulețul așa ar sugera :))

N-am înțeles niciodată de ce ai vrea să te cerți cu alți comentatori, doar ca să te dai rotund într-un fel sau altul. Povestea asta am spus-o pentru că stimabilii comentatori de mai sus merită să fie expuși în toată puterea comediei purtării lor obscure.

Voi aveți #pinticii și deMaio-ii voiștri? Eu nu îi am 🙁

p.s. vă las să îi căutați pe Google pe cei doi protagoniști, nu le dau link.

5 thoughts on “Comedia cu deMaio si #pintica in casa mondenului”

  1. Nu se contrazic prea des, deci nu se aplică. Caut în continuare și eu trollii mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *