Asa arata si vecinii mei cand dau muzica tare

Unul din lucrurile care mă inspiră cel mai mult este să mai văd o reclamă tare(print, video, web, etc.), cu care să rezonez. Cu reclama de mai sus rezonează cel mai bine vecinii, când dai petreceri monstru noaptea, cu muzica dată la maxim. Privirea bufniței mi se pare cea mai grăitoare – super reclamă pentru un festival de pădure.

Acum sunt sigur că muzica o să fie atât de tare încât o să se enerveze toate animalele din pădure – poate cheamă poliția ecologică, să le dea amendă ticăloșilor care fac gălăgie în natură 🙂

Chiar aseară auzisem o emisiune la Driftul de noapte, de la Radio 21(cu Escu și Andrei), în care discutau despre vecinii horror. A sunat un puștan din Brașov, care a insistat să povestească despre taică-su, șofer de locomotivă, care a venit acasă, l-a auzit pe vecinu manelist care tura muzica la maxim, noaptea, și s-a dus la el, în fața ușii. A aprins o petardă, iar când a deschis ăla ușa, s-a trezit cu explozia petardei. Puștiul a zis că de atunci n-a mai auzit manele de la vecinul ăla.

O soluție interesantă, nu?

Și un clip ca să se potrivească în context:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *