Ce as face cu 10.000 euro

Am fost pe munte weekendul ăsta şi m-am dat.

Nu m-am dat cu oricine, ci cu rideri sponsorizaţi de RIDE, Imperium, Forum, de la care au primit echipamente, protecţii, bani, ce să mai, de toate, ca să se poată da din ce în ce mai bine. Cred că am avut cel mai praf echipament de acolo – no names, performata aproape de 0, dar nu mă dau nici pe departe la fel de bine sau de des că şi ei. Nu mi-am permis până acum să îmi iau echipamente performante, însă m-am dat pe nişte plăci superbune şi se vede diferenţa – mai ales la cele de parc.

Mă tot gândesc să îmi schimb echipamentul de ceva vreme încoace. Mi-am ales la un moment dat de pe diverse site-uri din state, cam ce plăci, legături, boots, mănuşi, ochelari, protecţii, pantaloni, geci aş vrea să îmi iau. Şi dacă tot îmi iau echipament, ar merita să mă duc să îl testez cu o coborâre în powder, de pe un vârf din Făgăraş, pe zăpadă neatinsă. Pentru testul ăsta îmi trebuie un elicopter, pilot, un ghid, baliză de avalanşă, etc. Şi îţi dai seama că nu aş face asta doar o singură dată 🙂

Toate nebuniile astea m-ar duce la un 10.000 de euro, lejer, cu tot cu elicopter pentru testul de echipament.

Când mă dau pe pârtie, bag o grămadă de dulciuri în mine(şi energizante), printre care şi Joe. Aşa am văzut concursul ăsta, unde poţi câştiga 10.000 euro pe săptămâna sau, pentru pofte mai mici(să zicem un weekend cu placa), 100 Euro pe zi. Poate câştig şi mă dau cu elicopterul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *