Hard Candy – un film foarte prost

Aseară am făcut prostia să vedem un film(Hard Candy, cu Ellen Paige, tipa din Inception) la recomandare, pe care nu l-am verificat pe trailer. Am intrat doar pe IMDB, unde avea un scor decent de 7,2 din 10, cu peste 48.000 de voturi.

Nici acum nu pot să îmi dau seama de ce peste 40.000 de oameni au considerat un film cu o nebună sadică, de 14 ani și un pedofil ca fiind bun.

Nu zic mai multe. Nu te uita la el. E pierdere de vreme.

Hard Candy

#movie #fail

Oare cine mi l-o fi recomandat?

16 thoughts on “Hard Candy – un film foarte prost”

  1. Pingback: Hard Candy – un film foarte prost - Ziarul toateBlogurile.ro
  2. pe tot parcursul filmului am asteptat sa vad ce urmareste fata, pentru ca la final prostul sa se spanzure la o informatie neverificata(de unde stie el ca fata n-a mintit cand a zis de prietenul lui?)

  3. pai eu am dat acolo link, sa vezi despre ce e vorba, nu am zis doar ca mi-a placut mie si basta! 🙂

  4. Nici acum nu pot să îmi dau seama de ce peste 40.000 de oameni au considerat un film cu o nebună sadică, de 14 ani și un pedofil ca fiind bun.

    Pentru ca e bun. 🙂

  5. Si in “Titanic” era clar ca o sa se scufunde… nu prea-nteleg replica:

    0) Nu ea l-a omorat, si-a pus singur capat zilelor, fiind santajat.

    1) Nu era deloc clar pe parcursul filmului cine va castiga si cine va pierde in final confruntarea.

    2) Nu e nici film politist, nici meci de box, nici roman de Agatha Christie ca sa se rezume doar la atit: “The buttler did it!” — E un thriller psihologic, axat pe introspectie, (auto)analiza, schimb (sau lupta) de idei si descoperirea propriilor limite pana la care cineva e dispus sa mearga [fata, ca sa afle adevarul si sa faca dreptate victimelor; barbatul, ca sa-si indeplineasca dorintele si sa-si acopere urmele]. Nici nu e sigur daca fata are dreptate decat destul de tarziu in film (pana atunci ambele personaje aduc argumente destul de rationale [in mijlocul unor scene destul de irationale si brutale] in privinta [ne]vinovatiei barbatului).

  6. Ok, am inteles ca esti fan. Iti recomand The King’s Speech, daca iti place genul mai psihologic. Ala e un film bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *