Idei de afaceri in Vama Veche

De la articolul cu sămânța mi-am reamintit câteva lucruri din epopeea Mare X.0 din vara asta(am strâns 9 weekenduri, unul am fost la munte și 2 le-am petrecut în București), mai exact, din Vama Veche, locul în care puștii rămași fără bani se descurcă legal.

Dincolo de povești și de apă sau de soare, am tot văzut prin vamă oameni care încearcă să facă bani prin diverse metode(înlocuind cerșitul obișnuit, despre care am povestit aici). O să îi ignor în continuare pe ăia/ălea care își oferă serviciile(evident sexuale) pentru o bere, pe cântăreții de stradă sau pe cei care îți cară lucrurile de plajă.

Cel mai mult mi-a plăcut băiatul de mai jos:

Mecanismul e foarte simplu: plătești ca să distrugi castelul făcut de băiat. El ia banii, reface castelul și așteaptă un client nou. Acum din păcate, cât am stat pe lângă el, nu a distrus nimeni castelul. Lumea era mai mult curioasă decât dornică să facă bucăți creația omului.

Să înțeleg că natura vamaiotului e una pașnică?

10 thoughts on “Idei de afaceri in Vama Veche”

  1. Pingback: Idei de afaceri in Vama Veche - Ziarul toateBlogurile.ro
  2. Pingback: Tweets that mention Idei de afaceri in Vama Veche | Titus Blog -- Topsy.com
  3. omule ala sunt eu imi pare rau ca nai prins ziua cand mia mers afacerea :)) mersi ca ti-a placut ideea mea trebuia sa beau ceva de mult caut poza asta daca mai si alte poza cu mine mai ok trimitemi ms salut

  4. Nooo, foarte tare. Ma mir ca mi-ai gasit blogul si poza asta. N-am si altele, ca n-am mai facut. Cred ca lumea de aici ii curioasa sa afle cati bani ai facut cu ideea asta. Nu te speria, nu te dam la fisc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *