Mai scriu si prin alte parti

Dacă ai mai urmărit Țara lui Andrei, mai precis jurnalul, ai văzut că, din când în când, mai scriu și acolo. De data asta, am scris despre Școala de Responsabilitate Socială, organizată de prietenii din AIESEC București.

Proiectul face parte din AIESEC University, unul din proiectele pe care le-am condus și eu cu drag la un moment dat, în 2008(și la care am pus umărul și l-am trecut prin chinurile facerii prin 2007, la prima ediție).

AIESEC University e un proiect aflat la a patra editie anul acesta si care urmareste sa ii indrume pe tinerii din facultatile bucurestene si sa le ofere acestora o perspectiva de ansamblu asupra oportunitatilor de cariera din diverse arii. Proiectul abordeaza cinci domenii: Resurse umane, Finante si Consultanta, Comunicare, Tehnologie si Responsabilitate sociala.

Tot e un moment în care toată lumea cere și tânjește după practică și experiențe. Dacă vrei una sau ambele, ia parte la unul sau mai multe din părțile AIESEC University. Înscrierile se fac aici(pentru comunicare) și sunt gratuite, până pe 18 Septembrie.

Ai numai de câștigat și de învățat de la companii ca Petrom, RBS, Action Global Communication sau de la ONG-uri ca Viitor Plus sau Ateliere fără Frontiere

4 thoughts on “Mai scriu si prin alte parti”

  1. Pingback: Mai scriu si prin alte parti - Ziarul toateBlogurile.ro
  2. La comunicare ca si alegere primara apoi responsabilitate sociala (inertia activitatii in asociatii studentesti 🙂 ) si resurse umane ca si a treia optiune.
    Am zis ca daca tot sunt social media freak sa vad cum se face treaba pe bune, nu numai din auzite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *