Multumesc #dreamteamro pentru premiu

Se zice că e bine să îți începi săptămâna cu gânduri pozitive.

Vineri am aflat cu surpriză că am primit un premiu pentru un articol din luna ianuarie, așa că am zis să încep săptămâna cu un mare mulțumesc pentru ce citești mai jos:

Articolul lunii

Premiul pentru Articolul lunii ianuarie merge la Titus Căpîlnean pentru articolul Trafic, continut si o comunitate inainte de bani pe blog:http://www.tituscapilnean.ro/2011/01/cum-sa-faci-bani-pe-blog-ghidul-pe-bune/pentru că, în frumosul spirit 2.0, Titus pledează în acest articol pentru conținut de calitate și pentru crearea unei comunități înainte de orice tip de monetizare a blogului

Le mulțumesc din nou băieților de la #DreamTeamRo și sper să mă mai regăsesc în lista voastră de premianți.

Dacă nu ai înțeles care-i treaba cu premiile astea, citește mai multe pe blogul lui Chinezu:

Care este ideea cu Premiile DreamTeamRo? Una foarte simplă. […] Aceste premii fac exact asta, adică ne oferă posibilitatea să arătăm cu degetul înspre anumiți oameni și anumite întâmplări care ne fac nouă cu ochiul.

Nu strică din când în când câte o idee de genul ăsta. Mie mi-a confirmat premiul ăsta faptul că schimbarea stilului de scris pe blog este în direcția cea bună.

5 thoughts on “Multumesc #dreamteamro pentru premiu”

  1. domle, aceste premii se acorda exclusiv pe merit!

    iar cum matale ne-ai promis o caseta de bere daca vei castiga acest premiu, este evident ca il meriti din plin 😀 :)))))))

    la modul serios: bravo! 🙂

    ne place cum si ce scrii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *