Fapta buna de 1 Iunie – cunosti un parinte?

M-am apucat de ceva vreme să mă aplec și asupra unor cauze un pic mai sociale, mai ales de când am văzut prima dată ”Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”, a Zibo.ro. Tot de la ei a venit următoarea idee. Să punem pe bloguri următorul manifest:

Pentru părinți

Pe scurt, țin să îndemn toți părinții care ajung pe blogul ăsta să facă următorul gest: de 1 iunie să renunțe la telefon, la internet, la televizor, la radio, la reviste, la ziare, la timpul cu nevasta/concubina/prietena(că deh, suntem în secolul 21) și să petreacă o zi întreagă cu ăla micu. Să facă tot ceea ce îl face pe ăla micu fericit.

Pentru bloggeri

Ia mesajul următor:

Inchide laptopul, lasa telefonul, lasa emailul, inchide televizorul si petrece o ora cu copilul tau.

Și scrie un articol pe marginea lui. Cu cât avem mai multe articole până pe 1 Iunie, cu atât află mai mulți părinți de acțiunea asta. Dacă ai convins măcar 1 părinte să petreacă mai mult timp cu copilul lui, atunci a meritat timpul investit în scrierea articolului.

Dacă nu te-am convins, atunci citește povestea de mai jos:

Hai să arătăm că suntem bloggeri, da?

p.s. aș vrea să văd un articol de genul ăsta pe fiecare plaformă de CSR cu blog – aș începe cu Țara lui Andrei

pp.s. da, vreau și link dacă preluați campania.

21 thoughts on “Fapta buna de 1 Iunie – cunosti un parinte?”

  1. Felicitari Titus si, bineinteles, Zibo! Ca de obicei, ma alatur oricarei initiative de acest gen.

    Copiii au nevoie de noi toti!

  2. excelent, ma bucur ca ati intrat si voi in campanie 🙂 sa facem sa fie bine

  3. @Roxu: Multumiri pentru ca ati scris despre actiune. Poate ca ar fi bine daca ati preciza si sursa. Cred ca asa e fair. Nu de alta, dar si la “Saptamana familiei, saptamana fara TV” ati procedat la fel, chiar sugerand ca actiunea ar fi organizata de voi.
    Fiti siguri ca am putea realiza mult mai multe impreuna, asa ca va lansaz inca o data invitatia la parteneriat. Pt. ca chiar sunteti buni… asa cum mai sunt si altii pe acest domeniu. Unde se pot face atatea lucruri frumoase…

  4. @ziborianule din partea voastră cum merge campania? S-a înscris lume? O să împânzim internetul de mesaje de genul ăsta până pe 1?

  5. Multumim Titus pentru sprijin! Cum ti se par rezultatele?
    P.S. Zilele astea perfectam o colaborare cu Galeriile Real pentru organizarea de evenimente pentru copii. Parteneriat la initiativa lor, prin care ne pun la dispozitie loctiile si o minima logistica necesara. Sa vezi agenda activitatilor!!!

  6. pagina Ziua Copilului a fost vizitata de peste 5000 de ori, avand pana astazi (7 iunie 2011) 1.758 vizitatori unici – destul de bine. La partea cu prețul mult mai scăzut decât Google Ads cred că ai exagerat un pic. O campanie bine optimizată pe Google Ads poate să scadă și sub 0,1$/Click. Ar fi fost interesant să afli câte articole au fost generate în total de ambasadori.

  7. Titus, ai dreptate in ceea ce priveste pretul, insa;
    -la Google Adwords pretul este per click
    -preturile actiunilor pe zibo.ro pot fi oricand negociate!!

    Insa eu ma refeream mai degraba la rezultatele finale ale actiunii, concretizate in actiunile organizate de profesori si copii, care cred ca sunt cele mai importante (chiar si ca efect a promovarii realizate).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *