Invitatii Google Plus si un decalog

Cum toată lumea are mai nou invitații de dat pe Google Plus, lansez și eu anunțul că am 150 de invitații de dat oricărui cititor de blog care lasă un comentariu mai jos și spune în mai mult de 5 cuvinte de ce vrea să folosească platforma.

În ultima vreme, s-au deschis cam toate conturile de Plus, așa că se justifică cele 7,5 milioane de rezultate ale căutării: invitație Google Plus.

Bonus, pe lângă experții SEO care au acaparat prima pagină, eu vă dau și un decalog al utilizatorului de Google Plus, compus din bruma de experiență pe care o am cu rețeaua:

1. Fă-ți contul cu numele real, altfel te trezești cu tot contul de Google suspendat.

2. Nu adăuga toată lista de adrese de email pe Plus, s-ar putea să te trezești cu mailuri prin care oamenii se plâng de spam

3. Nu pune poze cu tine și pisica, poze din vacanță – Google Plus nu e Facebook

4. Nu scrie odată la 5 minute – pentru asta e Twitter

5. Dacă tot pui infografice, nu lăsa thumbul să aibă 5 centimetri înălțime. Mai bine faci o descriere cât de cât și oamenii se prind fără imagine despre ce e vorba.

6. Gifurile animate sunt amuzante pe 4chan. Pe Google Plus nu prea.

7. Editează comentariile și mesajele pe care le publici, acum nu trebuie să mai lași typos sau greșeli gramaticale dacă ai luat 2-3 like-uri.

8. +1 contribuie la SEO, așa că merită să te străduiești să te bați.

9. Descrierea trebuie să fie diferită față de poziția de la locul de muncă, pentru că ambele apar în Google, pe primul loc:

10. Sitelink-urile(cele 3 linkuri albastre de sub descriere) le poți edita din seria de linkuri a profilului de Google Plus – de acolo setezi ordinea și numele cu care apar:

Na că a ieșit aproape tutorial. Dar să revin – dacă vreți invitații de Google Plus, lăsați un comentariu de cel puțin 5 cuvinte și vă trimit.

29 thoughts on “Invitatii Google Plus si un decalog”

  1. Buna Titus, vreau sa folosesc platforma din curiozitate in primul rand si pentru ca in general tehnologiile Google mi se par interesante si relevante pentru mine.

  2. Sunt curios cum e Google Plus mai mult decat atat am conturi pe toate celelalte retele de socializare … doar Google + lipseste … Multumesc anticipat!

  3. @Adrianooo de ce să intri în spam? Nu se supără nimeni că-s mai multe invitații disponibile p-aci.

  4. Apoi ar fi super daca reusesc sa pun mana pe o invitatie. Eu m-am listat pentru invitatie pe Google inca din prima zi, dar niciun semn pana acum.
    De ce imi doresc una? Pentru ca sunt curios la randul meu sa vad cum functioneaza platforma G+.

    Daca ajunge o invitatie la mine, iti multumesc frumos pentru mini-campanie (si pentru invitatie bineinteles :D )

  5. PS: cam tarziu, insa peste weekend nu am avut Google Readerul cu mine asa ca nu am fost la curent cu ultimele postari.

  6. Pentru ca am conturi si pe restul retelelor sociale, trebuie sa trec in “carnetel” si G+. Pe langa asta multi din prieteni sunt pe G+ deja. Multumesc.

  7. Nu mai e nimeni acasa ?! :\
    Damn, chiar speram sa fac rost in sfarsit si eu de o invitatie.

  8. Aoleo, restrictie dupa restrictie. Mai ceva ca la Posada. Recomandarile din articol sunt personale sau oficiale ?

    Daca sunt personale si mai ai invitatie, sa fie primita ; daca sunt oficiale, astept pana iese din beta minunatia.

  9. Salut,

    As dori si eu o invitatie, in caz ca mai exista.

    In primul rand ma intereseaza sa vad daca exista ceva sinonim cu facebook pages. Azi am creat prima mea pagina de facebook, pentru promovarea unei serii de articole de pe blog-ul meu si doream sa creez ceva asemanator si pe Google+.

    Multumesc,
    Horia

  10. Adica recomandarile din articol vin din partea ta sau se regasesc printr-un regulament de conduita de pe siteul G+ ?

    Daca vin din partea ta, sunt parerile tale si le respect ca atare, daca vin pe cale oficiala din partea google, e cam dubios.

    Daca mai ai invitatie, sa fie primita si la mine.

  11. @vimishor recomandarile sunt din experienta mea de pana acum cu G+ 🙂 N-ai primit invitatia? Retrimit

  12. Salut,

    Imi doresc extrem de mult sa pot avea acces si eu la Google+, in primul rand datorita faptului ca imi desfasor activitatea in domeniul publicitar si al PR.

    As avea nevoie de el, petru promovare dar mai ales pentru a (re)stabili relatiile cu cei din aceeai ninja cu mine si pentru a realiza diverse proiecte care pot aparea pe parcurs.

    Cu stima,

    Radu Gabriel
    R O T A R U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *