Internet & Mobile World 2012

Vine toamna, încep evenimentele. Anul acesta a mai apărut un tip de eveniment – Internet & Mobile World – un târg de knowhow și tehnologie atât pentru piața de online, cât și petru cea de mobile de la noi.

Evenimentul va avea loc în București, la centrul de conferințe Romexpo – Pavilion C6, din Blv Mărăști 65-67, pe 19-21 Septembrie. Vor fi prezente companii și specialiști din domeniile: conectivity și infrastructure, digital marketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, social media, web design, deci potențiali furnizori și potențiali clienți pentru cam oricine din industria noastră mobidigitală.

Am încredere că nu va fi just another online conference, pentru că îl cunosc pe Cristi Hossu, organizatorul Internet & Mobile World, încă de pe când organiza primele ediții ale târgului Angajatori de Top, un game-changer în domeniu. La IMW vor fi 70 de seminarii, 75 de expozanți și se așteaptă la 3000 de participanți, deci multă, multă diversitate.

Eu, unul, mă duc să iau o gură de aer proaspăt la mijlocul lui Septembrie și vă invit și pe voi să faceți la fel. Biletele se găsesc aici și nu-s scumpe deloc.

Romtelecom și Cosmote întregesc astfel peisajul conferințelor de mobile/digital de la noi (da, ei susțin Internet & Mobile World), după ce Vodafone se parteneriase cu Webstock și Orange cu Ronewmedia. Așteptăm și mișcarea RCS & RDS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *