Hoața de identitate (2013) – care-ți fură hohote de râs

Citiorii mei s-au bucurat mult de invitațiile de la Oxygen PR și de la Ro Image(sursa foto), dar și de ospitalitatea Cinema City, Sun Plaza, ca de obicei. Vă las mai jos cu povestea unui film mai bun decât trailerul sau synopsisul de pe net.

Am fost și am văzut “Hoața de identitate” un film la care m-am dus cu așteptări destul de mici. Am zis că va fi o comedie simplă, tipică, realizată pentru a mai face și oamenii încă un film și un ban de buzunar. Nu mă așteptam să am și momente de durere de burtă din cauza râsului J

După cum poate v-ați dat seama, toată intriga pornește de la o tipă găsuță care solicita prin telefon date personale, ca nr. de asigurare sociala și apoi clona carduri de credit și de identitate. Se distra, trăia în lux și făcea datorii posesorilor adevarați ai cardurilor. Asta până când una dintre victimele ei s-a dus după ea să o confrunte.

Hoața de identitate e acel personaj pe care-l urăști la începutul filmului, te enervează, iar pe parcurs ajungi să o înțelegi, să te amuze și chiar să-ți fie simpatică. Și asta nu se întamplă doar cu spectatorul  ci și cu victima noastră care se confruntă cu un adevărat conflict interior.

Filmul ne prezintă o groază de întâmplări care mai de care mai hilare și mai amuzante care îți garantează că nu o să te plictisești deloc și o să râzi până la ultima scenă din film.

Am mai fost la film cu câteva prietene și mi-au spus și ele părerea lor:

Ideea geniala, de și previzibilă a filmului te transpune emoțional alături de personajele acestei comedii. Crizele de râs sunt garantate și recomandate 🙂 După acest film îți dai seama cât de importanți sunt prietenii și familia în formarea ta spirituală, pentru că fără ei, e foarte posibil să urmezi pașii unei “Hoațe de identitate”:) Un film foarte potrivit unei escapade din rutina de la birou:)

Un film amuzant, ușor, care te face să pleci binedispus după 2 ore de râs la cinema. Un film care nu are la bază meditații profunde, dar care le mai dă o speranță și oamenilor buni și corecți de pe lumea asta, că pot să îndrepte norocul în favoarea lor și să se mai și distreze făcând asta. Dincolo de accidentele de mașină din care personajul principal nu are nicio zgârietura și lovituri și nici machiajul stricat, prinzi cu ușurință drag de cei doi eroi.

Premiera e vineri, 8 Februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *