Heineken a sărbătorit 140 de ani cu 5 camere interactive

Am fost la destul de multe evenimente, mărturie stă categoria pe care o îngroș cu articolul ăsta. Cu toate că de fiecare dată se muncește cu sârg și spor, nu mă îndoiesc de asta, nu toate reușesc să mă surprindă și să aducă ceva extraordinar în schemă. Ei, aniversarea a 140 de ani de Heineken, de aseară, de la Biblioteca Națională din București, a strălucit prin cele 5 camere interactive, plus vreo zece puncte de realimentare cu bere.

Am vizitat Amsterdam-ul anilor 1873, când a fost inventat Heineken, am mixat muzică live la pupitrele DJ-ilor, ne-am jucat cu o aplicație de realitate augmentată pe harta lumii, am luat bătaie la fotbal digital de la fată și ne-am relaxat pe fotolii speciale, muzică, lumini și bere.

M-am întâlnit cu AndreeaChinezu, Toma, iar Piticu a fost martor la o parte din măcelul de la fotbalul virtual.

Nu degeaba au fost peste 450 de invitați, celebrități, lideri de opinie, consumatori, parteneri, reprezentanți ai presei și mediului online, într-o călătorie interactivă prin istoria de 140 de ani a brandului. Mulțumesc, Oxygen PR, pentru invitație și Heineken pentru experiență + bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *