TransferGo

Am un anunț de făcut. Săptămâna asta am încheiat colaboararea cu proiectul Roșia Montană. Au fost 4 ani și jumătate într-o echipă extraordinară, campanii, provocări, proteste, reușite, o mutare de la București la Londra, diverse proiecte antreprenoriale în ultima parte.

Totodată, am început o poveste nouă în echipa de la Londra a startup-ului internațional de fintech TransferGo, din poziția de Romanian Country Manager. Mă voi ocupa de setupul și creșterea operațiunilor pentru românii din străinătate și de acasă care vor să realizeze transferuri bancare internaționale.

TransfergoRo

TransferGo este un serviciu online prin care familiile de acasă pot primi de la rudele plecate în străinătate bani direct în contul bancar mai repede, mai ieftin și mai sigur. TransferGo a fost fondat la Londra în 2012 și acum servește peste 73.000 de clienți. Serviciul operează exclusiv digital, iar banii sunt disponibili în contul beneficiarului în următoarea zi lucrătoare, în moneda locală, cu costuri minime (de exemplu: pentru cei care trimit bani din UK în România, comisionul e 99 penny pe tranzacție, iar pentru cei care trimit din România în străinătate, 9 lei pe tranzacție).

Dau primul transfer de bani fără comision, așa că te invit să îți faci cont pe TransferGo.ro

6 thoughts on “TransferGo”

 1. La cat de mult am evoluat, ar fi si pacat sa nu profitam mai mult de aceste metode de tranzactii online.. desi siguranta este minima, sunt multe oportunitati de a fi “jefuiti” in mediul online, din pacate.

 2. Super, Titus! Mult succes in noua pozitie (desi stiu ca mesajul e intarziat)! 🙂

  TransferGo e un serviciu excelent pe care il folosesc in calitate de student in Anglia. As fi vrut sa aflu despre el mai devreme.

  Am scris si un ghid in care explic in termeni simpli, pas-cu-pas, cum sa-ti creezi un cont si sa faci un transfer bancar international ieftin si rapid folosind acest serviciu. Cu siguranta e cea mai ieftina metoda – chiar si decat Paypal sau pretty much orice alt serviciu similar.

  Am sa arunc un ochi pe blog la tine din cand in cand – tine-ne la curent 🙂

 3. O remarca la site-ul TrasferGo – ar trebui adaugat la rubrica FAQ, si ce trebuie sa faca primitorul. Nu este clar cum primeste acesta banii – in contul bancar, prin posta la domiciliu?

 4. Salut Dan, primitorului ii intra banii direct in contul bancar, e specificat pe site ca banii sunt trimisi din cont in cont. Multumim de feedback, vom face mai clar acest lucru.

 5. Bună ziua! Cu TransferGo aș putea trimite din România în altă țară bani în aceeași monedă??? Adică din contul meu de euro să trimit euro în contul de euro al beneficiarului?!?! Mulțumesc! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *