Aura lui David Beckham la Motorola

Am citit acum cateva zile pe IqAds.ro un articol interesant despre David Beckham si faptul ca este noul ambasador de brand pentru Motorola, pe segmentul de lux – telefonul Aura.

Cateva detalii de pe IqAds:

“Motorola Aura este promovat ca un accesoriu de lux. Fabricarea modelului dureaza cel putin doua saptamani, timp necesar asamblarii a peste 700 de componente individuale. Corpul sau este sculptat manual si este acoperit cu o lentila de safir, iar ecranul este circular, o premiera pentru telefoanele mobile.”

Ideea din spatele campaniei de poztionare este strans legata de faptul ca pate exista o armonie intre functiile corpului uman si tehnologie.
Executia este inspirata din seria Terminator(mai ales din Terminator 3), David Beckham fiind ilustrat in postura de cyborg, piele albastra, prin care circula semnale electrice, in timp ce tine in mana noul Aura.
Targetul pare sa fie unul preponderent feminin, lucru usor de observat din alegera puratorului de imagine – cyborgul David Beckham – sex-simbol consacrat. Mai mult decat atat, fotbalistul apare dezbracat in partea de sus a corpului, in combinatie cu telefonul Aura, ceea ce ataseaza o nota de sexualitate unui echipament dealtfel destul de compact si care nu te duce cu gandul spre asta.

Tot in cercurile de advertising, pe adfreak.com, se vorbeste despre faptul ca Beckham alege din nou sa faca reclame pe jumatate dezbracat, in postura de Terminator – care se tot intoarce(cam ca el , asa), profitand de entuziasmul din jurul lansarii noului “episod” din Terminator.

Interesanta abordare a celor de la Motorola. Sunt doar curios daca publicul tinta chiar e feminin(aparatul si reclama par sa inspire asta, eu unul nu as umbla cu un telefon care se numeste Aura 🙂 ) O sa incerc sa aflu mai multe!

Sarbatori faine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *