Bucurestiul a fluierat fault!

Felicitari AIESEC Bucuresti, felicitari bucurestenilor si nu numai care au venit dis de dimineata la Unirii in parc sa se pregateasca pentru Bucurestiul Fluiera Fault din Nou!

Cam 700 de suflete ne-am strans cu mic cu mare sa fluieram pentru un Bucuresti mai responsabil si mai curat . In prima faza ne-am impartit pe culori:

Culoarea verde a tricoului – mai multe spatii verzi

Culoarea galbena a tricoului – transport durabil

Culoarea neagra a tricoului – mai putine gunoaie

Culoarea alba a tricoului – impotriva discriminarii

Culoarea bleu a tricoului – impotriva poluarii apelor

Culoarea rosie a tricoului – protectia animalelor

Am avut si un regulament de la primarie:

”regulamentul impus de Primaria Municipiului Bucuresti. Si anume: nu avem voie de fluieram la mai putin de 25 de metrii de intersectii, nu avem voie sa fluieram pana la Bulevardul Marasesti, deplasarea se face doar pe trotuar, tramversarea strazilor se face doar prin locurile premise (trecerile de pietoni) si doar pe culoarea verde a semaforului, grupul o data tramversat nu asteapta urmatorul grup, deplasarea pe timpul marsului fiind constanta”

Am mers de la Unirii la Tineretului fluierand 🙂


Pe la 12 am ajuns in parcul Tineretului, intrarea Sincai, unde ne-am oprit sa facem ”Freeze Momentul” – adica am ”inghetat” cu totii timp de 2 minute pentru a atrage atentia si mai mult asupra mesajelor pe care le-am avut atat pe pancarte, cat si pe tricouri.

Bine înteles ca domnul Primar General Sorin Oprescu a venit sa ne vada in parc fluierand si ingehtand, insotit fiind de Realitatea TV, Pro TV si alte televiziuni si ziaristi 🙂

Momentul de Freeze facut, ne-am inderptat spre locurile in care ALPAB ne -a pregatit puietii pentru plantare si , pe echipe, pe prietenii sau la intamplare am plantat tot dealul Tineretului.

Ne-am simtit foarte bine soarele fiind si el de partea noastra azi.

La final ne-am adunat la Cafeneaua Actorilor sa sarbatorim inca un succes AIESEC Bucuresti si faptul ca nimic nu e imposibil de realizat daca iti doresti cu adevarat si pui forta si energie in realizare.

700 de participanti la un mars pentru RESPONSABILITATE.

Un VP mandru din nou! 🙂

o sa imi lipseasca posturile de genul asta, pentru ca BFF a fost ultimul eveniment de primavara la care am contribuit direct.

Bafta AIESEC Bucuresti in continuare 🙂

later edit:

Era sa uit, dl. Oprescu a plantat si el copaci cu noi

2 thoughts on “Bucurestiul a fluierat fault!”

  1. tu titusache, oricand te asteptam sa vii la evenimente si chiar sa contribui:) dar dupa ce vii din exchange:)

    t pup pinguinule:)

  2. Buna Titus,
    Am vazut ca este interesat de Olimpiade, asa ca ai o leapsa la mine pe blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *