The Young Lion


Pentru al cincilea an consecutiv, cu sprijinul Impression, România se pregăteşte pentru competiţia cu cel mai bine cotaţi junior-senior la nivel mondial.

Asa suna titlul unui articol primit de la IAA.ro acum o saptamana. Era un concurs. Young Lions – sectiunea print. Insa ce l-a facut unic e deadline-ul, de azi pe maine pe poimaine.

Am primit brieful miercuri(28), am realizat executia(28-29), am trimis materialele si gata! Practic, impreuna cu Bogdan, am creat o propunere de campanie de promovare prin outdoor pentru Scoala Alternativa de Gandire Creativa.

2 oi in poziti speciale 🙂

Pe langa printul efectiv, am trimis celor de la Biroul Cannes Lions Romania o serie de indicatii de amplasare a OOH-urilor care sa creasca eficienta campanie.

Una peste alta, ne-am calificat pentru workshopul lui Michael Conrad, initiatorul Scolii Alternative de Gandire Creativa din Berlin, fiind una din cele 5 echipe care va merge luni de la 6 la sediu Tempo. Tot atunci se va juriza castigatorul care va merge la festivalul de la Cannes – Lions, sustinuti de cei de la Impression – adica 2000Euro cu totul 🙂

Abia astept!

2 thoughts on “The Young Lion”

  1. Bravos, Titusache! Vad ca te tii tare pe pozitii 🙂

    Spor in continuare!
    Pup
    Poli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *