Generatia Y

Generatia Y are nevoie de liberate si de incredere. Managerii de astazi au de invatat la fel de mult de la tineri cat au tinerii de invatat de la ei. Trecem printr-o etapa de reconstructie si creativitate. Cred ca Generatia Y e solutia. Totul depinde de cum vor(vom) fi tratati si ce putere li(ni) se va da.

Ma astept ca un manager sa recomande procedurile de lucru si directiile, nu sa le impuna, maximizand sansa descoperirii de noi metode care sa aduca plusul de valoare atat de ravnit de produs/companie pentru cresterea competitivitatii in piata.

Cred ca unul dintre cele mai spinoase subiecte la ora actuala este cel al orelor suplimentare. Momentul in care managerul incepe sa ceara orele suplimentare omului de generatie Y, atunci cu siguranta ceva nu e in ordine. Una din caracteristicile cheie, cum spunea si Romeo mai sus, e balata dintre personal si profesional. La asta as mai adauga dragostea pentru munca in doemniul preferat, pasiune, dedicare. In acelasi timp, tanarul Y e flexibil si poate lucra o saptamana 60 de ore si apoi in celalalta doar 30 pentru ca si-a indeplinit obiectivul in avas.

Ma numesc Titus, am 22 de ani si sunt inca student in Academia de Studii Economice din Bucuresti. Vreau ca mangerul meu sa ma lase sa imi depasesc limitele in pasiunile mele, construind produse si solutii profitabile. Acesta este manifestul meu de tanar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *