Hai sa te misti cu bicicleta

Luni a început o campanie online foarte drăguță, dedicată Zilei mișcării, care va fi organizată Duminică. Între orele 10:00 – 18:00, Bulevardul Aviatorilor va fi închis (breteaua de circulaţie dinspre Parcul Herastrău) și vor fi puse la dispoziția celor care vor sa participe 14 sporturi, discuții cu nutriționiști și un centru de hidratare.

Ziua și concursul pe care îl susțin face parte din campania putindinfiecare.ro, un proiect IAA(International Advertising Association) si CNA, susținut de multe companii de top din industria alimentara și nu numai: Agrana România, Coca-Cola România, Hochland România, Kraft Foods România, Mars România, Nestle România, Unilever South Central Europe.

Campania putindinfiecare.ro susține echilibrul, atât în alimentație, cât și în balanța dintre ce mănânci și cât exercițiu fizic faci. Fă mai mult sport decât câtă mâncare mânănci 🙂

Miscare

Eu susțin echipa bicicliștilor, la care vă invit și pe voi să vă alăturați. Să le arătăm fotbaliștilor și tonicilor că bicicliștii rulează prin București și prin țară! Chiar dacă nu ești în/din București, poți să te alături echipei de bicicliști, condusă de Prim Biciclistul Șef, Ionuț.

E și un premiu în joc, o bicicletă, în cazul în care echipa de bicicliști e cea mai numeroasă. Ea va merge către biciclistul care strânge cei mai mulți afiliați la echipă. Deci e liber la promovare. Puteți să vă luați banner de susținător de pe blogul lui Ionuț și să dați mai departe informația pe Twitter, Facebook, Messenger, Hi5, etc.

Ne vedem duminică, pe biciclete?

A, da, nu uitați să vă înscrieți și voi și prietenii voștri în echipa bicicliștilor!

4 thoughts on “Hai sa te misti cu bicicleta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *